23948sdkhjf

Fire ledende medarbejdere forlader skånsk medtech-firma

Der er gang i svingdøren i den svenske medtech-virksomhed Prostalund.

Tidligere på ugen valgte tre ledende medarbejdere at sige farvel og tak til virksomheden, der udvikler behandlingsløsninger inden for urologi, og nu har selskabets administrerende direktør, Johan Wennerholm, også valgt at forlade virksomheden, der holder til i Lund.

Det skriver MedTechNews' svenske søstermedie, MedTechMagazine.

I første omgang gik Göran Dybner, salgs- og marketingschef, Anette Israelsson, kvalitetsdirektør og Erika Carlsson, driftsdirektør. Her lød det, at "samarbejdet og ledelsen på strategisk niveau med dele af direktionen ikke fungerer tilfredsstillende."

Nu er det blevet Johan Wennerholms tur, og det skyldes, at han ikke længere mener, han har de rette forudsætninger for at drive virksomheden, efter resten af ledelsen er fratrådt.

- Virksomheden har et fantastisk potentiale og deres produkter er unikke. Jeg kommer til at gøre mit ypperste for at Prostalund får den succes, som virksomheden fortjener, også selvom jeg står udenfor organisationen. Jeg er stolt over, hvad vi har opnået de seneste år. Det er en veldrevet virksomhed, som vi efterlader os, og jeg ønsker alle i Prostalund al succes, udtaler Johan Wennerholm.

Bestyrelsesformand Lars Johansson udtaler i en pressemeddelelse, at bestyrelsen nu går i gang med at finde afløserne til de fire.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094