23948sdkhjf

Monsenso vokser 70 procent og får nyt ansigt på ledelsesgangen

Den danske sundhedsvirksomhed Monsenso er kommet godt fra land i årets første seks måneder.

Således fremgår det det af en nylig halvårsrapport, at selskabet har omsat for 4,4 millioner svarende til en fremgang på 70 procent sammenlignet med i fjor, mens de har forbedret deres EBITDA fra -2,8 til -1,1 millioner kroner.

Om Monsenso

  • Stiftet i 2013.
  • Udvikler og udgiver en app, som bruges i behandlingen af mentale lidelser.
  • Den digitale løsning bruges til indsamling og behandling af data omkring patienternes mentale tilstand, adhærens og adfærd.
  • Systemet forbinder patienter, omsorgspersoner og behandlere med henblik på at tilpasse behandlingen til de enkelte patienter.

Kilde: Monsenso

I en selskabsmeddelelse fra Monsenso lyder det fra virksomheden, der har udviklet en app til behandling af psykiske lidelser, at den hidtidige 2023-fremgang er et produkt af aftaler indgået i seneste regnskabsår.

"Vi indgik aftaler om tre nye forskningsprojekter i slutningen af 2022, som har medført en øget aktivitet," lyder det i børsmeddelelsen.

Monsenso skriver videre, at de fortsat holder fast i forventningerne til regnskabsåret, der lyder på en omsætning på 10-11 millioner kroner og et EBITDA på mellem -3 og -2 millioner kroner.

Heri er medregnet virksomhedens væsentligste risici, der indebærer "afhængighed af fortsat succes med relativt få store kunder og projekter" og "adgang til kapital for at understøtte fremtidig vækst."

Monsenso A/S
Regnskabsår H1 2023 H1 2022
Valuta mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 4,4 2,6
Bruttofortjeneste 1,7 1,3
Driftsresultat (EBITDA) -1,1 -2,8
Periodens resultat -3,2 -4,8
Balancestatus 20,4 20,5
Egenkapital 13,0 16,7
Antal ansatte 12 17
Kilde: Monsenso

Nyt medlem af direktionen

Selskabet meddeler desuden i en anden nylig selskabsmeddelelse, at de forfremmer deres COO, Nanna Iversen, til medlem af virksomhedens direktion.

Hun har været en del af Monsenso i syv år i forskellige lederstillinger og har siden 2020 fungeret som COO.

- Vi er glade for at kunne inddrage Nanna Iversen i direktionen. Hendes erfaringer fra alle discipliner og processer i Monsenso kombineret med hendes tidligere internationale erfaringer fra andre virksomheder er meget værdifulde for os, når vi sætter retningen for vores fortsatte vækstrejse ovenpå de nyligt vundne projekt- og kundesager, siger CEO i Monsenso, Thomas Lethenborg.

Direktionen i Monsenso kommer fremover til at blive udgjort af Thomas Lethenborg og Nanna Iversen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141