23948sdkhjf

Dansk konsolidering hos to garvede medicovirksomheder

GM Medico A/S er blevet opkøbt af Simonsen & Weel A/S, og forventningen er, at det stiller dem bedre på det nordiske marked

To danske medicovirksomheder med solid erfaring inden for hospitalsudstyr konsoliderer.

Det er Simonsen & Weel A/S, der har opkøbt GM Medical A/S. Det skriver MedWatch

Samtidig med konsolideringen bliver virksomheden en del af distributørgruppen  Diploma Healthcare Group inden for Life Sciences-sektoren.

Forventningen er, at konsolideringen styrker positionen på det nordiske marked. Det fremgår af en pressemeddelelse på vegne af begge virksomheder.

- GM Medical supplerer Simonsen & Weels voksende portefølje af specialprodukter og styrker vores satsning på nye segmenter. Udover det styrker det vores ’footprint’ i Norge, Sverige og Finland, udtaler adm. direktør for Simonsen & Weel, Cindy Nijs i pressemeddelelsen.

Fortsætter ekspansion

Det er to garvede danske medicovirksomheder, der kan udnytte hinandens potentialer. Simonsen & Weel har en historie, der går helt tilbage til 1817, og er dermed efter eget udsagn Danmarks ældste leverandør af udstyr til sundhedssektoren.

GM-Medical A/S blev grundlagt i 1987 og markedsfører medicoteknisk apparatur og forbrugsartikler inden for specialerne Operation/Sterilcentraler, Diagnostik, Anæstesi/Intensiv, Præhospital, Simulation, Neonatalogi/Pædiatri, Obstetrik og Ultralyd. GM-Medical har datterselskaber i Sverige, Norge og Finland.

- Simonsen & Weel er den rigtige partner for GM Medical, fordi de forstår og værdsætter det, vi gør. Opkøbet giver os mulighed for at bevare lokal kontrol og forblive fleksible og lydhøre, samtidig med at vi får de ressourcer, vi har brug for til fortsat ekspansion, udtaler CEO for GM Medical, Jesper Fremming i pressemeddelelsen.

Ifølge pressemeddelelsen vil GM Medical fortsætte under eget brand.

"GM Medical har haft en solid vækst i de senere år og vil fortsætte med at operere selvstændigt under det nuværende brand og kommercielle strategi, med det samme team af talentfulde medarbejdere," lyder det i pressemeddelelsen.

- Inden for 12 måneder vil vi integrere de kommercielle aktiviteter, så GM Medical bliver en virksomhed under S&W-banneret, udtaler Cindy Nijs, adm. direktør for Simonsen & Weel i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11