23948sdkhjf

Hjælpemiddelvirksomhed på nye hænder

Hjælpemiddelvirksomheden Alcyon er pr. 1. juli blevet en del af Able Nordic, hvor opkøbet ses som et strategisk bidrag til den fremtidige vækst.

I en pressemeddelelse oplyser virksomhederne, der gennem årene har arbejdet parallelt i markedet, at man nu sammen vil styrke tilbuddet til kunderne baseret på fælles værdier om høj faglighed, god implementering og kvalitet i produkter og processer.

Alcyon bliver et fjerde ben i Able Nordic, der hidtil har bestået af de tre danske hjælpemiddelvirksomheder AJ Stole, DARO og KR, og Maja Gro Lilsig, fortsætter som adm. direktør i Alcyon med ansvar for den fortsatte drift og udvikling af virksomheden.

– Jeg glæder mig meget over, at vi er blevet en del af Able Nordic, som er det helt rigtige match for Alcyon. Som en del af Able Nordic kommer vi til at sætte endnu mere fart på vores udvikling, og samtidig får vi styrket vores produktsortiment med kvalitetsprodukterne fra Able Nordic. Vores forskellige styrker og tilgange kommer til at supplere hinanden til gavn for kunderne, udtaler hun.

Den vurdering deler Lars Philip Knudsen, adm. direktør i Able Nordic og nytiltrådt bestyrelsesformand i Alcyon.

– Alcyon er forhandler af produkter til sundheds- og plejesektoren fra nogle af Europas mest anerkende producenter, og vi ser nogle helt klare synergier til vores egne produkter. Med det fælles produktsortiment kan vi tilbyde både Able Nordics og Alcyons kunder nye, og endnu stærkere, koncepter inden for inventar, velfærdsteknologi og hjælpemidler til hospitaler og plejen, siger han.

Alcyon får adresse på Mågevej 16 i Hadsten, hvor Able Nordic har hovedkontor. Parterne oplyser ikke prisen på handlen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078