23948sdkhjf

Plejehjemsleder vinder lokal fynsk hæder

Det er ikke verdens største konkurrence, men alligevel fortæller historien om lokal hæder til en plejehjemsleder, at ældreplejen er et godt sted at tilbringe et arbejdsliv

I Assens Kommune har de en hyggelig tradition. Hvert år på mors dag udlover Passiflore i Haarby en buket til en mor, som fortjener en særlig anerkendelse. Ifølge Lokalavisen Assens er eneste krav for at komme i betragtning til buketten, at man skal være bosiddende i Assens Kommune.

1100 nominering var der til morsdagsbuketten i år. I Assens bor der bare 6000 borgere, og 2667 er kvinder i ”mor-alderen”. Buketten fra Passiflora er således en lille begivenhed i Danmark, men en betydelige begivenhed i Assens Kommune.

I år løb Linda Berg Schmidt med hæderen. Det skriver Fyens Stiftstidende. Hun er leder på plejehjemmet Kildebakken, som er et hjem med 36 beboere i Vissenbjerg (3200 beboere). Selv kalder kommunen plejehjemmet for en boenhed.

Det er medarbejderne på Kildebakken, som har indstillet Linda Berg Schmidt til hæderen, og i deres indstilling hedder det blandt andet:

- Linda har fortjent så meget mere end blomster. Det er dejligt hver dag at møde arbejde og vide, at vi er i "gode hænder". At Linda vil vores bedste. At hun har valgt netop at være vores leder. At hendes dør altid står åben, og at hun lytter og hjælper, når der er brug for det.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125