23948sdkhjf

Aalborg lastbilblokeret: Nødudbringning af ældremad

Aalborg Kommune handlede hurtigt i weekenden. Kommunens madservice tilberedte og bragte mad ud til ældre søndag, fordi de forudså, at chauffører ville blokere byen mandag. Aalborg Kommune fik ret

Mandag morgen er der trafikkaos i Aalborg. Regeringen har planlagt en ny afgift på lastbiltransport, og det vil nordjyske vognmænd ikke finde sig i. Derfor har de ganske effektivt blokeret trafikken. Som disse ord skrives, er topnyheden på TV2 Nord ”Vilde scener: Desperate bilister er fanget i kilometerlange køer.”

Aalborg Kommunes madservice forudså allerede ved begyndelsen før weekenden, at vognmændenes blokade ville skabe problemer, og derfor handlede man hurtigt. Lørdag og søndag tilberedte og bragte man mad ud til 1700 plejehjemsbeboere, 500 hjemmeboende ældre og 180 bosteder.

Trods den pressede tidsplan har den nordjyske madservice nået det hele, fortæller assisterende leder hos Madservice Aalborg.

- Det er gået så godt. Vi har haft et godt samarbejde hele vejen rundt. Vores samarbejdspartnere har leveret ekstra råvare i fredags og i det hele taget har alle hjulpet godt, sagde Mariann Kjær Jensen til TV2 Nord søndag.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075