23948sdkhjf

Plejeseng, der hjælper både brugere og personale

Med en Modux Plejeseng i skandinavisk design får kommuner og regioner en seng, der er meget enklere at transportere, slå op og ikke mindst sikker og behagelige for brugerne.

Der er behov for at tænke nyt i pleje- og sundhedssektoren, og det mener firmaet, MedicTinedic ApS, at de gør med blandt andet deres nye Modux plejeseng, som er designet og fremstillet af Lojer fra Finland. Den adskiller sig ikke mindst ved designet, som betyder, at en person alene kan køre den ud og sætte den op i plejecentre eller privat hos mennesker, der skal have en seng hjemme med mulighed for pleje.

”Det stiller naturligvis krav til sikkerhed og funktioner med hæve/sænke/tippemulighed. De er alle opfyldt med den sammenklappelige seng, der heller ikke fylder særlig meget på et lager. Vi tænker, at det skal være nemmere for alle – plejere, hjælpemiddelcentraler og brugerne,” siger Lars Sandrini, CEO hos MedicTinedic.

"Vi tænker, at det skal være nemmere for alle – plejere, hjælpemiddelcentraler og brugerne,”
Lars Sandrini, CEO hos MedicTinedic.

Nytænkning bliver en del af plejeområdet fremover
Det er et godt argument for kommuner og regioner, at sengen er særdeles effektiv at transportere/ sætte op og med et tryk på en fjernbetjening er sat op. Herefter sikres den med et låsesystem nedenunder. Det bliver hurtigt en besparelse på lagerplads og mandskab til kørsel og opsætning, siger Lars Sandrini: ”Man må også tænke på, hvad man selv kunne tænke sig, når man selv bliver plejesengsliggende - skandinavisk design og brugervenlighed har betydning for den mentale sundhed.

MedicTinedic tilbyder også den veldokumenterede Galileo- træning, som er meget anvendt af fysioterapeuter i Tyskland til genoptræning og behandling af patienter med for eksempel cerebral parese, osteoporose, neurologiske lidelser, sclerose, Parkinsons sygdom, pareser m.m.

Virksomheden henvender sig til regioner, kommuner, virksomheder samt privatpersoner. Alle medarbejdere har været på relevante kurser og får løbende efteruddannelse i blandt andet anatomi, fysiologi og patologi. Via samarbejdet med det finske Lojer tilbyder virksomheden deres produkter på det danske marked.

Læs mere på www.meti.dk

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109