23948sdkhjf

Søstre i voldeligt opgør på sønderjysk plejehjem

To ud af fire søstre kom i et voldeligt sammenstød, da de alle fire besøgte deres svagelige og sengeliggende mor på et plejehjem ved Vejen i Sønderjylland. Den ene søster, en 62-årig, har nu fået en voldsdom ved retten i Esbjerg.

To ud fire besøgende søstre stødte voldeligt samme på et plejehjem, hvor de besøgte deres mor. En af søstrene, en 62-årig kvinde, har nu en voldsdom på straffeattesten. Det skriver jv.dk.

I alt fire søstre besøgte deres mor på et plejehjem i Brørup, som ligger ved Vejen i Sønderjylland. Nærmeste store by er Esbjerg.

Da de fire søstre mødes på deres mors plejehjem, er en søster ifølge jv.dk’s retsreferat ond i sulet. Hun har medbragt alle moderens ting og personlige dokumenter inklusive bil, computer, lægeoplysninger og lejekontrakt til moderens lejlighed.

Den sure søster afleverer tingene med salutten ”nåh, skal jeg så bare komme ned og aflevere alle dine ting, og så kan jeg lade være med at komme og besøge dig nogensinde igen?”

Det fremgår ikke, om disse ord betyder, at hun er glad for eller ked af, at hun ikke skal besøge sin mor igen. Under alle omstændigheder forsøger moderen at tale fra sengen, men den vrede søster vender om for at gå.

Og nu opstår balladen. En søster anråber og griber fat i den sure søster, som er ved at gå. Herefter vender den sure søster sig om og slår den anråbende søster i baghovedet med en knytnæve. Sådan er sagen i hvert fald fremlagt i retten, og dommer og domsmænd var enige i, at der i hvert fald var tale om en slags slag, for den 62-årige søster fik en voldsdom på seks måneders betinget fængsel.

Den dømte var ikke enig i dommen og mente, at det andre søstre havde knap så reelle hensigter.

- De har forsøgt at få umyndiggjort vores mor. Og jeg kan ikke holde ud at være sammen med dem, for de vil altid starte diskussioner. Og de mener altid selv, at de har ret i alting. Så jeg forsøgte sådan set bare at gå derfra for at undgå bøvl, men jeg har ikke slået hende. Jeg råbte slip for helvede og forsøgte at vifte hendes hånd væk, forklarede den dømte søster i retten ifølge jv.dk.

Hvorfor troede dommerne på de øvrige søstre og ikke den voldsdømte? Jo, i 2015 havde den nu voldsdømte søster også slået en af de andre søstre, så ved mødet ved moderens sengeleje havde en snarrådig søster sat mobilen til optage, og lydoptagelsen blev lagt til grund for dommen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125