23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hos Uffe og ThermIT har styr på maden til Hjørring Revyen

Restauratøren får advarsel på telefonen døgnet rundt, hvis temperaturen ved fødevarer på køl eller frys af den ene eller anden årsag kommer ud af kontrol

Der hersker en medrivende travlhed på Vendsyssel Teater, hvor årets Hjørring Revy spiller til den 27. juli, og der serveres før revyen lækker mad til gæsterne.

Midt i travlheden og koncentrationen er det også stadig det muntre køkken på teatret. Det letter lidt på presset, at personalet ved, at der er styr på temperaturen ved fødevarerne, som personalet sammensætter til forskellige revy-menuer.  Cirka halvdelen af de i alt 18.000 revygæster spiser i Teatercaféen før foretillingerne.

Teatercaféen Hos Uffe har tilkaldt ekstra medarbejdere, som arbejder dygtigt og koncentreret. Der er også skaffet ekstra køkkenplads i form af en smart vogn med køle- og fryserum fra. 

- Vi har i forvejen i køkkenet ThermITs smarte digitale temperaturovervågning, og systemet er også i den smarte vogn fra Dansk Mobil Køkken med køle- og fryserum. Det betyder, at vi får en advarsel døgnet rundt, hvis temperaturen af den ene eller anden årsag kommer ud af kontrol. Så undgår vi eventuelt at må kassere varer og mindsker dermed madspild.

- Vi har med systemet også automatisk digital dokumentation for, at temperaturerne under hele forløbet er efter reglerne, fortæller restauratør Uffe Nielsen.

ThermITs bæredygtige system er ganske enkelt en smart, digital sensor placeret i køleskab eller fryser, som meget præcist aflæser den reelle temperatur og ved udsving sender advarsel til for eksempel restauratøren via telefon og computer. 

- Dermed kan der ved for eksempel nedbrud i strømforsyningen reddes fødevarer for store beløb. Fødevarer, og for den sags skyld også medicin, skal opbevares ved de lovpligtige, korrekte temperaturer og kan gå til spilde ved for høje eller for lave temperaturer, forklarer Ivan Lindgren Hansen fra ThermIT. 

Billetsalget til Hjørring Revyen går forrygende godt, og der er en rigtig god idé snart af få købt billetter til Hjørring Revyen 2024.

ThermIT ApS
Vandværksvej 24
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31063914
P nummer: 1013788002

Kontaktperson

ILH
Ivan Lindgren Hansen
salg@thermit.dk

Send til en kollega

0.031