23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se billederne fra årets Temauge om kontorbyggeri

Sikke en fantastisk temauge om fremtidens kontor i sidste uge: To vildt inspirerende dage hvor innovation, kreativitet og bæredygtighed var i højsædet! Tak til alle dem, der deltog, som var med til at gøre Nohrcons temauge om kontorbyggeri og kontorindretning til noget helt særligt.

Vi kickstartede Temaugen om indretning af fremtidens kontor 2024 med en studietur til nogle af Københavns mest spændende, nye og renoverede kontorbygninger, med levende fortællinger fra folkene bag.

Dagen efter slog vi dørene op til årets kontorkonference, der bød på dybdegående indblik i indretning af arbejdspladser, der ikke bare er æstetisk tiltalende, men også fremmer trivsel, produktivitet og bæredygtighed. Med alt fra farvepsykologi til den transformative kraft af IoT i bygningsdrift, gav eksperterne os en hel masse at tænke over. Vi kom endda også forbi kunstens effekt på arbejdslivet, da Pro Tempore.Art fortalte levende om udstillingen: "Office Overload", som vakte forundring, grin og stor begejstring blandt deltagerne.
 
Tusind tak til alle talere, rundvisere og deltagere for et par uforglemmelige dage! Vi ser frem til næste års kontoruge - men også til vores næste danske temauge - denne gang om Fremtidens skolebyggeri, d. 1.-3. oktober 2024:

1/10: Studietur til nye og ombyggede skoler 2024

2/10: Konference om fremtidens skolebyggeri 2024

3/10: Studietur til nye børneinstitutioner 2024

 

PS. Du kan se flere billeder fra kontorstudieturen og kontorkonferencen på Instagram, Facebook og LinkedIn

 

Se alle Nohrcons kommende kurser og konferencer:

www.nohrcon.dk

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047