23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad er en cobot?

Cobots er robotter, der er designet til at interagere med mennesker .

Når cobots er udviklede til at være i kontakt med mennesker, er det i modsætning til de almindelige robotter, der er bag et aflukke, så mennesker ikke kommer i kontakt med dem.

De er fleksible og kan derfor bruges som en ekstra hånd i produktionen ved de mere rutineprægede opgaver – det er nemt og hurtigt at omstille dem til en ny opgave.

Det betyder, at du kan bruge cobots ved selv mindre produktionslinjer. Samtidig er det nemt at lære at bruge og programmere cobots, fordi de er intuitive at bruge.

For eksempel GiboCobotFlex fra Gibotech, der som basis består af en vogn og en robot. Ved hjælp af vognen flyttes robotten rundt, og værktøjet på robotten udskiftes nemt afhængigt af opgaven. På den måde kan GiboCobotFlex hjælpe med palletering den ene dag og den næste dag pakke emner i kasser.

Læs mere om GiboCobotFlex her

Læs mere om GiboCobot her

Hvis du vil høre mere om cobots og GiboSmartSolutions, så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031