23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EKJ’s nye forretningschef er en ægte renoveringsnørd

Ingeniør Hans Juul Jensen, 36 år, er udnævnt til forretningschef for Byggeri hos EKJ, der tæller 60 byggerispecialister.

Hans Juul Jensen kom til EKJ i 2012 og er gået hele vejen fra praktikant til forretningschef med stillinger som konstruktionsingeniør, projektleder og gruppeleder undervejs.

Forretningschefen er en erfaren, tværfaglig projektleder med indgående kendskab til renoveringsstatik samt projektering af murede konstruktioner. Projekter omfatter bl.a. helhedsrenovering og modernisering af botilbuddet Stubberupgård i Borup, den gennemgribende renovering af det fredede ”Det Suhrske Pakhus” som er en del af 71 Nyhavn Hotel samt Hotel Nobis ved Glyptoteket, der fik tilføjet to ekstra etager.

Forkærlighed for fredede og bevaringsværdige byggerier
Hans Juul Jensen har en stor forkærlighed for at renovere fredede og bevaringsværdige byggerier, og her kommer hans håndværksmæssige baggrund som tømrer også til sine fulde ret. Han er en sand mester i at finde bygbare løsninger inden for eksisterende geometri, fjerne bærende konstruktioner inden for det muliges kunst, genbruge gamle materialer og anvende tidligere udførelsesmetoder.

Særlige renoveringskompetencer i Københavns middelalderby
I sin nye rolle ser forretningschefen frem til at fortsætte EKJ’s spændende arbejde med at transformere, bevare, renovere og restaurere bygninger, hvor særligt Middelalderbyen i København byder på udfordringer i forhold til begrænsede pladsforhold, udfordrende myndighedsarbejde og mange interessenter.

“Hos EKJ bemærker vi en tendens, hvor bygherrerne nu ser på tidligere uegnede ombygninger med et nyt perspektiv, da der ikke længere er ledige byggegrunde til rådighed i København. Det handler om andet end økonomi, som f.eks. at renovere og transformere bygninger med det mål at minimere det samlede klima- og miljømæssige fodspor,” siger Hans Juul Jensen.

Og den trend passer godt ind i EKJ’s DNA, der længe før det blev populært, tager udgangspunkt i bygningers potentiale frem for at rive dem ned.

Aktiv småbørnsfar i fritiden
Hans Juul Jensen er gift og er far til tre piger i alderen tre til ti år. Familien nyder at tage på skiferie i Norge og tilbringe weekender i sportshaller med håndbold og springgymnastik. Er der tid tilovers, foregår det oftest i hyggeligt samvær med familie og gode venner.

EKJ Rådgivende Ingeniører AS
Blegdamsvej 58
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83175419
P nummer: 1002664775

Kontaktperson

SJ
Susanne Junge
Presse- og kommunikationsrådgiver
+45 21679960 suj@ekj.dk

Send til en kollega

0.047