23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kender du brembana electa?

Brembana electa er en CNC-maskine særligt udviklet til at bearbejde plader og blokke af blandt andet marmor, granit og keramik.

Med sine 3/4 interpolerende akser kan brembana electa hurtigt og præcist udføre enhver form for kantkonturering, fræsning, boring og nedsænkning.

Med den fulde integration af beskyttelseslister, skydedøre, vandopsamlingstanke og det elektriske kabinet gør både brembana electa til den mest kompakte CNC-maskine og sikrer det optimale forhold mellem emne- og maskinstørrelse.

Se alle CNC-maskiner fra Gibotech her

Arbejdsbordet på brembana electa er lavet af Metal Synthetic Technology (MST), som erstatter det traditionelle arbejdsbord i aluminium. Arbejdsbordet dæmper vibrationerne under bearbejdningsprocessen. Det er med til at forbedre finish på overfladen og højner den generelle kvalitet på det færdige produkt.

  • Aksebevægelser på op til 72 m/min giver den højeste produktivitet sammenlignet med lignende CNC-maskiner.
  • Hele 15% mere plads til dine projekter sammenlignet med andre maskiner.
  • Kompromisløs finish: Vibrationerne dæmpes, så du opnår de bedste resultater.

Vil du videre med om brembana electa? Så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031