23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EKJ er som totalrådgiver blandt de teams, der vandt en 2-årig rammeaftale med Københavns Kommune

EKJ er et af de i alt fem rådgiverteams, der sammen med landskabsarkitekterne og byplanlæggerne hos Effekt, har vundet rammeaftalen om at hjælpe Københavns Kommune med opgaver inden for klimatilpasning og anlæg i de næste to år. Aftalen forventes at rumme opgaver for op til 60 mio. kr. årligt.

”Vi er enormt glade for, at vi er blandt de rådgivere, som Københavns Kommune fandt egnede til at løfte en lang række af projekter inden for udvikling af byrum, vejopgaver og særligt klimatilpasning. Vi er overbeviste om, at vi kan gøre en forskel med vores mange erfaringer på området. Vores tilgang er, at det ikke kun handler om at skabe effektive løsninger, der leder vandmængderne de rette steder hen, men også om at udnytte de positive muligheder, som klimasikringen giver, og som kan bidrage med flere funktioner i byrummene,” siger Finn Oemig, der er fagchef i Miljø, Vej og Klima i EKJ.

Garanteret fokus på miljøaspeker
Københavns Kommune fremhævede bl.a. EKJ og Effekt for teamets særlige evne til at vurdere og håndtere risici i de ofte komplicerede klimaprojekter, samt at EKJ har et certificeret ISO 14001- system for miljøledelse.

”Det giver kort sagt Københavns Kommune en garanti for, at vi arbejder systematisk med miljø og bæredygtighed i vores kerneforretning og dermed i de projekter, som vi kommer til at løse for kommunen. Én gang årligt går en ekstern evaluator vores virksomhed efter i sømmene, og vi skal konstant forbedre vores processer for at få lov til at beholde vores certificering i miljøledelse,” siger Finn Oemig og tilføjer:

”Jeg er særlig stolt over at vinde en opgave som denne, fordi den er med til at understrege potentialerne og spændvidden i ingeniørfaget. Nogle tænker stadig, at ingeniører kun er sådan nogle, der sidder og regner på huse, men vi er i langt højere grad multidisciplinære rådgivere, der er med til at løse udfordringer inden for en bred vifte af områder.”

Læs hele nyheden på ekj.dk 

EKJ Rådgivende Ingeniører AS
Blegdamsvej 58
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83175419
P nummer: 1002664775

Kontaktperson

SJ
Susanne Junge
Presse- og kommunikationsrådgiver
+45 21679960 suj@ekj.dk

Send til en kollega

0.031