23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vellykket konference - Skaler med Succes: Medicinhåndtering og teknologi

Mange tak for to gode dag på konferencen Skaler med Succes - Medicinhåndtering og teknologi med nordisk inspiration!

D. 19 marts og d. 20 marts havde vi fornøjelsen af at være en del af Danish Life Science Cluster event. Konferencen er godt fuldført, og det har været skønt, at se de fem andre medicinrobotter der blev udstillet og fremvise vores egen Smila medicinrobot!

Det har været en fornøjelse at se så meget støtte og opbakning under konferencen. Det var en ære at være en del af dette inspirerende forum, hvor vi sammen kunne udforske nye ideer og bedste praksisser inden for medicinhåndtering og teknologi.

Under konferencen var der oplægsholdere fra Norge, Finland og Sverige – Dette var meget inspirerende at lytte med på, da disse lande er langt foran når det gælder om at implementere velfærdsteknologier i kommunerne.

Vi er yderst taknemmelige for den overvældende interesse og støtte, vi modtog til vores præsentation af Smila medicinrobot. Jeres spørgsmål, feedback og engagerede diskussioner var uvurderlige og vil være til stor gavn for vores fortsatte arbejde med at forbedre sundhedssektoren gennem avanceret teknologi.

En spændende, vigtig og yderst inspirerende dag.

Tak til alle der deltog!

 

Specific Care
Krøyer Kielbergs Vej 3, 5 sal.
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20678232

Send til en kollega

0.047