23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Automationsløsning kører på 5. år

En automationsløsning er ikke bare procesoptimering – det er en langtidsinvestering.

Uanset, om du investerer i en CNC-maskine, robot eller kombinerer de to ting, så det bliver til en såkaldt automationsløsning, er det en investering, der kommer dig til gavn mange år fremover.

Som for eksempel hos Skovby Møbelfabrik, som for fem år siden investerede i en Robodrill CNC-maskine sammen med en robot til at betjene maskinen.

Se alle CNC-maskiner hos Gibotech her

Målet for virksomheden var at producere mere på mindre plads og samtidig nedbringe gennemløbstiden. Det mål blev nået med investeringen i automationsløsningen. Og her fem år efter kører løsningen stadig.

Med automationsløsningen kan Skovby Møbelfabrik køre en konstant produktion og gennem alle pauser. Fordi løsningen er ubemandet, er medarbejderne allokeret til andre positioner, og virksomheden kan derfor producere mere med det samme antal medarbejdere.

Det er bestemt ikke et særsyn, at automationsløsninger stadig kører efter en længere årrække.

CNC-maskiner fra – i dette tilfælde – Fanuc samt SCM og CMS, som Gibotech også forhandler, er netop kendt for deres høje kvalitet og et design, der kan holde til at bearbejde emner hver dag hele året.

Vil du også have en Robodrill eller anden CNC-maskine eller automationsløsning i din virksomhed? Så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.034