23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få præcision og effektivitet med CNC-maskinen TKE 984

Bearbejder du aluminium i din produktion, skal du tage et kig på CNC-maskinen TKE 984 fra Tekna.

TKE 984 er den ideelle maskine, når det kommer til bearbejdning af aluminium.

CNC-maskinen er udviklet specifikt til at bore, fræse og skære i aluminium – i enhver vinkel fra -90 grader til +90 grader.

Her er nogle af de fordele, som du får med TKE 984:

  • Høj præcision: Med avancerede styringssystemer udføres dine opgaver med maksimal nøjagtighed og høj kvalitet.

  • Fleksibilitet: Takket være sit alsidige design og muligheden for at tilpasse sig forskellige opgaver, giver TKE 984 dig friheden til at udforske nye produktionsmuligheder og opnå enestående resultater.

  • Høj ydeevne: Med CNC-maskinens kraftfulde spindelmotor og avancerede kølesystemer er du sikret en stabil og pålidelig ydeevne selv under de mest krævende produktionsforhold.

  • Brugervenlighed: Med en intuitiv brugergrænseflade og letforståelige kontrolfunktioner er det nemt for dine medarbejdere at programmere, overvåge og optimere produktionsprocessen.

  • Holdbar konstruktion: TKE 984 er bygget til at modstå intensivt brug og slid, hvilket sikrer langvarig pålidelighed og ydeevne.

Hvis du investerer i TKE 984 får du altså en CNC-maskine, som kan optimere din produktion – ikke bare nu, men også om mange år.

Tekna er nemlig kendt for deres maskiner af høj kvalitet, og derfor skal du se en investering i TKE 984 eller andre maskiner fra mærket som en langtidsinvestering.

Hvis du vil høre mere om TKE 9854, så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047