23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brembana Speed sikrer dig kvalitet, præcision og fleksibilitet

Er der noget, som i den grad kendetegner vandskæring og waterjetten Brembana Speed, så er det den høje kvalitet på slutproduktet, præcisionen i bearbejdningen og fleksibiliteten i skæretrykket.

Brembana Speed er en waterjet fra det italienske mærke CMS, og den forhandles i Danmark hos Gibotech.

Hvis du spørger os, hvorfor du skal vælge vandskæring, og der derfor fremover skal stå en waterjet ude i din produktionshal, så vil vi blandt andet give dig disse svar:

  1. Brembana Speed vil give dig et slutprodukt af høj kvalitet. På grund af den særlige bearbejdningsmetode, der kombinerer vand og et fint skæremiddel, er der stort set ikke behov for nogen efterbehandling af produktet.

  2. CNC-maskinen er designet til at kunne skære med en høj grad af præcision. Det sikrer, at du får det samme resultat hver gang, og at der ikke skal foretages (mindre) justeringer på komponenten senere i processen.

  3. Du har mulighed for at justere skæretrykket på Brembana. Det gør, at du kan bearbejde en række forskellige materialer med forskellige hårdheder og densitet.

  4. En waterjet genererer minimal varme, fordi den bruger vand i skæreprocessen. Det har en positiv effekt både i forhold til bearbejdning af skrøbeligt materiale, men også i forhold til arbejdsmiljøet, fordi der i mindre grad genereres overskudsvarme.

Se alle CNC-maskinerne hos Gibotech her

Når du investerer i en waterjet, skal den selvfølgelig kunne bearbejde det materiale, du bruger i din produktion, og den skal kunne lave den type bearbejdning, du har behov for. Hvis en waterjet ikke kan det, er der helt sikkert en anden CNC-maskine, som kan i stedet.

Kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518 for at høre mere om dine muligheder.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047