23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hy-Lok Ventiler og Fittings

Høj kvalitet, Bredt sortiment og Hurtig levering. PG Flowteknik og Hy-Lok får enderne til at hænge sammen.

Udløber
27. februar 2027

 

PG Flowteknik Scandinavia ApS har et omfattende sortiment af Hy-Lok's ventiler og fittings, som er kendt for deres uovertrufne kvalitet og alsidighed. Med over 40 års erfaring i branchen har Hy-Lok cementeret sin position som en af de  førende specialister inden for lækagefri samlinger til en bred vifte af applikationer – lige fra instrumentering og pneumatik til hydraulik, væskekontrol og specialgasser.

Vores samarbejde med Hy-Lok sikrer, at vi tilbyder et bredt program af komponenter i størrelser fra 2 til 50 mm (1/16 – 2”), fremstillet i forskellige materialer som rustfrit 316 stål, messing og diverse ædle metaller. 

Hos PG Flowteknik forstår vi vigtigheden af hurtig levering og fleksibilitet. Derfor opretholder vi et omfattende lager af Hy-Lok produkter i Karlslunde for at sikre dag-til-dag leveringer. Daglige leveringer fra det europæiske centrallager i Holland betyder, at vi kan imødekomme selv de mest presserende behov. Og for de specialtilpassede løsninger, tilbyder vi hurtige leveringstider fra fabrikken i Korea.

Vores Hy-Lok sortiment inkluderer et bredt udvalg af fittings og ventiler designet til at opfylde specifikke krav. 

√ Klemringsfittings, gevindfittings, svejsefittings 
√ UHP-fittings, face seal fittings, højtryksfittings 
√ Lynkoblinger, slanger, værktøj

Fra klemringsfittings og svejsefittings til højtryksfittings og lynkoblinger, sikrer vores produkter effektivitet og pålidelighed i ethvert tryk/flow system. 

√ Kugleventiler, reguleringsventiler, sikkerhedsventiler 
√ Kontraventiler, membranventiler, filtre, plug-ventiler 
√ Manifolds, Block & bleed-ventiler, kryo-ventiler

På ventilsiden byder vi på bl.a. kugleventiler, reguleringsventiler og sikkerhedsventiler, som alle er kvalitetstestet for at imødekomme de strengeste standarder.

Med PG Flowteknik og Hy-Lok når enderne sammen. Uanset dit behov inden for ventiler og fittings, står vi klar til at assistere med ekspertise og kvalitetsprodukter, der lever op til industriens højeste standarder.

Se mere på vores website eller i vores webshop og kontakt os endelig på info@pgflowteknik.dk eller 73841230 for en uforpligtende snak.

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Metalgangen 13
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078