23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hun er vejingeniør, projektleder og cyklende rådgiver

Natalia Borch Nielsen hos EKJ bruger meget tid på at hjælpe Københavns Kommune med at genoprette gader og stræder, hvor veje, fortove og cykelstier er i dårlig stand

Det kan være, at der er huller i vejen, at kantstenen står skævt, at afvandingen ikke fungerer, eller at fortovet mangler flisebelægning. 

Det er Natalias opgave at koordinere arbejdet og sørge for, at vejene renoveres fra facade til facade ud fra kommunens ønsker og krav. Udover at genoprette 1:1 sørger hun også for, at projektet overholder de gældende regler inden for tilgængelighed og trafiksikkerhed. Og her kommer cyklen til sin fulde ret.

”Cyklen er genial til at komme rundt i byen. Du kommer hurtigere frem, der er ingen kø, der er altid en smutvej - og vigtigst af alt - du slipper for at lede efter parkeringsplads,” fortæller Natalia, der altid tager cyklen, når hun skal rundt og tjekke vejbelægninger i København.

EKJ’s hovedkontor ligger centralt på Blegdamsvej på Østerbro i København, og det gør cyklen til et yndet transportmiddel, når rådgiverne skal besøge firmaets mange igangværende projekter i København. Herunder det nye etagebyggeri på Vibenshus Runddel, renoveringen af Statens Naturhistoriske Museum og Nationalbanken samt flere projekter i Carlsberg Byen.

Læs portrættet af vejingeniør, projektleder og cyklende rådgiver Natalia Borch Nielsen fra EKJ

EKJ Rådgivende Ingeniører AS
Blegdamsvej 58
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83175419
P nummer: 1002664775

Kontaktperson

SJ
Susanne Junge
Presse- og kommunikationsrådgiver
+45 21679960 suj@ekj.dk

Send til en kollega

0.049