23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du styr på, hvordan du håndterer forsinkelser, dagbøder og ekstraarbejder i byggeprojekterne?

At forstå reglerne for forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder i byggeriet jf. aftaledokumentet AB 18 er afgørende for at sikre en smidig projektgennemførelse og undgå fordyrende misforståelser. På Nohrcons kommende kursus får du praktiske redskaber og vigtig viden, som kan bidrage til at forbedre samarbejdet og projektgennemførelsen ved at forebygge forudsigelige konflikter.

Du kender det sikkert godt: Byggeprojektet skrider af den ene eller den anden årsag, og de involverede parter må pudse advokaterne på hinanden, for at finde ud af hvad der er op og ned med de der paragraffer i AB 18. Suk...

Men hvis nu begge parter, som er involveret i byggeprojektet i praksis, har deltaget på Nohrcons kursus Tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder i byggeriet, så kan det dels være, at det aldrig når dertil, og ellers kan det være, at man nemt kan finde en konstruktiv løsning på udfordringen, fordi man har en fælles forståelse for den aftale, man har indgået på de specifikke områder.

Der er selvfølgelig ingen garanti - men der er ingen tvivl om, at der er større sandsynlighed for succesrige byggeprojekter, bedre samarbejder og færre unødige konflikter, hvis man er bedre klædt på, ift. de aftaler man indgår jf. Ab 18. Deltagelse på kurset er altså både en investering i projektets succes og en måde at styrke din faglige profil på.

Det er Benjamin Eeg Bækbøl Hansson fra Bech-Bruun advokatpartnerselskab, som på kurset guider dig igennem de vigtigste aspekter af AB 18 ift. tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder - og kurset afholdes næste gang d. 3. april i København.

 

Læs mere om kurset lige her:

TIDSPLANER, FORSINKELSE OG DAGBØDER I BYGGERIET

 

OBS: Kurset kan også tages som en del af Nohrcons:

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri og Udbud:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047