23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimering af Arbejdsgange med Smila Medicinrobot

Den velfærdsteknologiske løsning, Smila medicinrobot, mindsker ikke blot antallet af besøg hos borgeren, den øger borgerens selvhjulpenhed i eget hjem.

Mindsket Antal Besøg hos Borgeren:

En af de mest væsentlige fordele ved Smila medicinrobot er dens evne til at automatisere medicinadministrationen. Sundhedspersonalet bruger betydelig tid på at forberede og administrere medicin til flere patienter. Med Smila medicinrobot bliver denne proces automatiseret og optimeret. Smila administrerer medicinen efter præcise instruktioner, hvilket reducerer risikoen for fejl og frigør tid for sundhedspersonalet til den direkte pleje af borgeren. 

Smila medicinrobot spiller en central rolle i at reducere antallet af besøg hos borgeren. Ved at automatisere medicinadministrationen minimerer Smila behovet for hyppige besøg fra sundhedspersonalet. Borgere kan få deres medicin korrekt doseret og administreret på det rette tidspunkt. Dette sparer ikke blot tid og ressourcer, men øger også borgernes selvhjulpenhed i eget hjem.

Ved at automatisere medicinadministrationen og reducere antallet af besøg hos borgeren giver Smila medicinrobot ikke blot fordele for sundhedspersonalet, men forbedrer også patientoplevelsen og kvaliteten af plejen. Det er en investering i en mere effektiv og bæredygtig fremtid for sundhedssektoren.

Kontakt os for en Smila demonstration i dag!

Specific Care
Krøyer Kielbergs Vej 3, 5 sal.
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20678232

Send til en kollega

0.05