23948sdkhjf
Del siden
Annonce

110 Serie Kugleventiler fra Hy-lok: Alsidighed Møder Økonomisk Effektivitet

Find den perfekte balance mellem kvalitet og pris med 110 serie kugleventiler fra Hy-lok – fordi hos PG Flowteknik, når enderne altid sammen.

Udløber
30. maj 2026

I en verden hvor præcision og pålidelighed er nøgleordene inden for industriel instrumentering, står 110 serie kugleventilen fra Hy-lok som et strålende eksempel på alsidighed og økonomisk effektivitet. Disse ventiler, som er kendt for robust design og fleksibilitet, er blevet et foretrukket valg for mange skandinaviske industrivirksomheder, takket være deres evne til at levere uovertruffen ydeevne til en overkommelig pris.

Alsidighed der tæller
En af de mest fremtrædende fordele ved 110 serien er dens alsidighed. Ventilen kan leveres med Hy-Lok dobbelt klemringsfittings samt forskellige gevindtyper som BSPT og NPT, hvilket gør den til en ideel løsning for en bred vifte af applikationer. Størrelserne varierer fra 1/4" til 2", og den er tilgængelig i materialer som 316 rustfrit stål, messing, Monel 400, Hastelloy C-276 og Super Duplex, hvilket yderligere understreger deres anvendelighed i forskellige miljøer.

Tekniske specifikationer der gør en forskel
110 serien er som standard lagerført i S316 med PTFE pakninger og kan klare op til 69bar. Med PEEK sæde kan den dog håndtere maksimalt arbejdstryk op til 206 bar, hvilket gør den til en fremragende mulighed for de lidt mere krævende serviceopgaver. Ventilens kompakte og økonomiske design inkluderer funktioner, ud over lækagefri afspærring, lavt drejningsmoment for nem betjening og en ”blow out proof” spindel, der sikrer bi-direktionel flow.

Tilpasning og sikkerhed
Med et udvalg af håndtag, herunder butterfly, oval, skub-drej, selv-låsende og nøglelås håndtag, tilbyder 110 serie kugleventiler enestående tilpasning til specifikke installationskrav. Dette, kombineret med deres låste håndtagsposition for øget sikkerhed, gør dem til en foretrukken løsning for industrier, der værdsætter både funktionalitet og sikkerhed.

En Løsning for Hver Udfordring
Skulle tryk- eller temperaturkrav overstige hvad 110 serien kan håndtere, står PG Flowteknik klar med et bredt udvalg af alternative kugleventiler. Med mere end 50 års erfaring i branchen og en dybdegående forståelse for industriens behov, er PG Flowteknik i stand til at tilbyde specialiseret rådgivning og produkter, der præcist møder de specifikke krav.

Ventilerne er i shoppen men er der en størrelse eller kombination du mangler så skriv eller ringe endelig til os.

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Metalgangen 13
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Kontaktperson

Send til en kollega

0.064