23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Moduler til både byggepladsen og skolegården

Brug for et komplet projektkontor til byggepladsen, ekstra møderum til medarbejderne eller skolemoduler med både klasseværelser og faglokaler?

Så tænk ind i boksen med Expandia!

Midlertidige moduler er en hurtig, enkel og økonomisk løsning, når man mangler plads her og nu. På få uger kan Expandia opstille et nøglefærdigt modulbyggeri, som kan bruges til alt fra børnehave, skole og kontor til frisørsalon, tandlægeklinik og flygtningebolig.

Den nye skurvogn på byggepladsen

– Når man går rundt i en pavillon, kan man med det samme mærke, om det er kvalitet eller ej. Jeg havde været i Expandias kontorlokaler på et tidligere projekt og ville gerne have de samme gode faciliteter herude!

Ordene kommer fra afdelingschef Toufik Ghillassi fra Tscherning A/S, der er flyttet ind i 400 m2 skræddersyet projektkontor fra Expandia.

Tscherning er i fuld gang med byggemodningen af Fælledby. En helt ny bydel midt i naturen ved Amager Fælled i København, hvor projektkontoret fungerer som ’maskinrum’ for planlægning og projektstyring i hele byggeperioden.

– Fleksibiliteten i indretningen er et stort plus, og vi har fået sammensat rummene, præcis som vi ville have dem. Med storrumskontorer og mange møderum, hvor vi kan mødes på kryds og tværs. Og så har vi også bad, printrum og køkken med spiseområde, fortæller Toufik Ghillassi videre.

LÆS MERE: 'MASKINRUMMET' PÅ PLADS TIL NY BYDEL PÅ AMAGER

Vokseværk på kontoret

15 kilometer mod vest – nemlig i Brøndby Kommune – står tre forskellige modulopstillinger fra Expandia. Her bliver modulerne brugt til både administration og boliger til borgere med autisme i botilbuddet Enghusene.

Det nyeste skud på modulstammen er 86 kvadratmeter kontormoduler, hvor medarbejderne har god plads til planlægning og møder.

– Vi var simpelthen ved at vokse ud af vores lokaler, og vores køkken blev brugt som møderum af os alle. Så vi fik etableret en stor mødepavillon, som var hurtig at stille op og fungerer rigtig godt til vores behov, siger Michelle Sandholm, teamleder for Enghusene i Brøndby Kommune.

LÆS MERE: NYT MODUL-BOOST TIL BOTILBUD I BRØNDBY

Klar, parat, skolestart! 

Der var også brug for midlertidige lokaler i Frederiksberg Kommune, da Søndermarkskolen skulle renoveres og moderniseres. Så i sommerferien blev skolens kunstgræsbane indtaget af byggefolk, gravemaskiner og kraner, og få uger efter stod 864 m2 Expandia-moduler klar til indflytning.

– Hele humlen var, at modulerne skulle op, mens børnene holdt sommerferie. Så vi havde en hård bagkant, siger Torben Færch, direktør i Expandia Moduler A/S.

– Det hele skulle simpelthen klappe, og vi havde en god dialog og et godt samarbejde med både skolen og kommunen i forhold til at få enderne til at mødes, fortsætter han.

De i alt 30 skolemoduler er opstillet i to etager og bliver i dag brugt som klasseværelser og faglokaler til madkundskab, fysik og kemi. Læs mere om modulerne fra Expandia her. 

LÆS MERE: FRA BOLDBANE TIL MODULBYGGERI – KOM MED INDENFOR

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153
P nummer: 1019033763

Send til en kollega

0.047