23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oplev Årets idrætsbyggeri 2020 på Nohrcons Studietur til fremtidens idrætsbyggeri

På Nohrcons Studietur til fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter tager vi dig med rundt til nye, spændende idrætsbyggerier, hvor arkitekter og brugere viser rundt og fortæller om faciliteterne, så du kan få ny inspiration til dine egne projekter. Vi besøger bl.a. Holbæk Sportsby - Årets Idrætsbyggeri 2020!

På den ene side er folkesundhed og bevægelse på dagsordenen som aldrig før; på den anden side er forekomsten af overvægt markant steget inden for de seneste årtier. Derfor må vi i langt højere grad nytænke idrætsfaciliteter og gøre bevægelseshuse mere indbydende og fleksible.

Vi skal udfordre de traditionelle haller, som bedst rummer boldspil, og samtidig skal vi tænke på tværs af kommunernes forvaltninger i forhold til fx skoler, foreningsliv og kulturliv.

 

Hvilke muligheder og udfordringer står vi over for, når vi skal planlægge fremtidssikrede idrætsfaciliteter?

Få svaret på Nohrcons:

STUDIETUR TIL FREMTIDENS IDRÆTSHALLER OG SPORTSFACILITETER 2024

D. 20. marts 2024, i København

TILMELD 3, BETAL FOR 2 - INDTIL D. 26/2!

 

På studieturen besøger vi:

 

  • Holbæk Sportsby - Årets idrætsbyggeri 2020
    Holbæk Sportsby lever op til sit navn og er anlagt som en by med gader, huse og pladser. Projektet har haft et budget på ca. 363 mio. kr.

Rundvisning ved Thomas Kullegaard, arkitekt og ekstern senior konsulent, Kullegaard og Bente Maria Kløvgaard, kommunikations- og marketingchef, Holbæk Sportsby

 

  • Frederikssund svømmehal
    Som det indledende projekt i Frederikssund Idrætsby tårner svømmehallen sig frem. Bygningen strækker sig over omkring 3.500 bemærkelsesværdige kvadratmeter.

Rundvisning ved Niels Haugård, indehaver og arkitekt MAA, GPP Arkitekter og Jonas Seidler Hviid, leder for center for kultur, fritid og ungeliv idrætsanlæg, Frederikssund Kommune

 

  • Gymnastikkens hus og Holmegårdshallen – Nivå gymnastikforening
    I Fredensborg Kommune er en ny topmoderne gymnastikhal blevet etableret og den gamle Holmegårdshal er blevet renoveret i forbindelse med helhedsplanen for Kokkedal Skole.

Rundvisning ved Peter J. Jørgensen, arkitekt, partner og DGNB-konsulent, Dall & Lindhardtsen, Svend Roald Jensen, projektleder, Fredensborg Kommune og Anders Prendergast, formand for gymnastikforeningen

 

Se hele programmet med udførlige beskrivelser af besøgsstederne på Nohrcons hjemmeside:

STUDIETUR TIL FREMTIDENS IDRÆTSHALLER OG SPORTSFACILITETER 2024

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri og Udbud:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.047