23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tilmeld dig Skaler med succes: Medicinhåndtering og teknologi arrangement

Du kan stadig nå det. Tilmeld dig et spændende og lærerigt arrangement!

Vi er glade for at meddele, at vi er medarrangører af et spændende arrangement som Danish Life Science Cluster afholder, Skaler med succes: Medicinhåndtering og teknologi med nordisk inspiration, den 19. marts i København og den 20. marts i Århus.

Dette arrangement vil fokusere på implementering og skalering af medicinadministreringsløsninger. Her vil der bl.a. blive gjort opmærksom på hvorfor vores nordiske naboer lykkedes særligt godt – og hvad kan danske virksomheder og kommuner lære af erfaringer fra vores nordiske naboer. Vi har inviteret eksperter og talere fra henholdsvis, Finland, Sverige og Norge for at dele deres indsigt og erfaringer om succeser med implementering og skalering.

Vi ville være beærede over at have dig med til denne begivenhed. Din tilstedeværelse vil bidrage til at gøre dette arrangement endnu mere meningsfuldt.

Dato: 19. marts og 20. marts. 2024

Tid: 9:30-14:30 begge dage

For at tilmelde dig bedes du klikke på følgende link:

København tilmelding:
https://www.danishlifesciencecluster.dk/arrangementer/skaler-med-succes-medicinhaandtering-og-teknologi-med-nordisk-inspiration-kbh/

Århus tilmelding:
https://www.danishlifesciencecluster.dk/arrangementer/skaler-med-succes-medicinhaandtering-og-teknologi-med-nordisk-inspiration-aar/

Dette er et gratis arrangement og tilmeldingsfrist er d. 15. marts.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til en dag med vidensdeling og netværksmuligheder.

Specific Care
Krøyer Kielbergs Vej 3, 5 sal.
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20678232

Send til en kollega

0.047