23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Avancerede kugleventiler til hydrogen = Habonim

Habonim's banebrydende kugleventiler til fremtidens hydrogeninfrastruktur.

Udløber
9. august 2028

I takt med at hydrogen som energibærer vinder frem, står PG Flowteknik stærkt positioneret med Habonims sortiment af kugleventiler og aktuatorer, Med den omfattende produktpalette, der spænder fra ultra-højtryksventiler og højcyklus hydrogenventiler til avancerede design, der lever op til de mest krævende standarder, er Habonim en foretrukken partner for designere og producenter af hydrogensystemer.

Kugleventiler, som omfatter et komplet udvalg af certificeringer inden for typegodkendelse og sikkerhed, er det naturlige valg for branchens pionerer. PG Flowtekniks samarbejde med Habonim understreger vores engagement i at forsyne markedet med løsninger der er sikre og pålidelige.
Habonims erfaring strækker sig over mere end et årti, med en bred base af installerede ventiler inden for hydrogenapplikationer - fra flydende hydrogen og ultra-højtryks hydrogen til industrielt hydrogen og alt derimellem.

Forståelsen for kugleventiler til de moderne hydrogendesigneres udfordringer står i centrum. I tæt samarbejde med kunder udvikler vi optimale løsninger, der opfylder nødvendige krav til sikkerhed, kvalitet og certificeringer. Vi sidder altid klar til at svarer på spørgsmål på 73841230 eller mail til os Se evt. mere på vores website PGFlowteknik.dk

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Metalgangen 13
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047