23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ITT EnviZion aseptiske membranventiler

Revolutionerende teknologi, problemfri drift, og betydelige besparelser

Udløber
31. maj 2030

EnviZion®-ventilen indeholder avancerede teknologier, der forenkler installations- og vedligeholdelsesprocessen, hvilket resulterer i mindre nedetid, forlængede interval for forebyggende vedligeholdelse og forbedret produktionskapacitet for producenter.

Med et innovativt “twist og monter” design, der ikke kræver værktøj eller moment, har EnviZion-ventilen reduceret vedligeholdelsestiden fra 23 minutter til kun 3 minutter.

Værktøjsfri installation sikrer en konsekvent velforankret top hver gang og gør installationen af EnviZion i trange rum problemfri og ubesværet.

Det integrerede termiske kompensationssystem opretholder en konstant tætningstryk, hvilket mindsker påvirkningen af temperatursvingninger.

EnviZion-membranen tåler slitage i produktionscyklusserne, som sikrer en pålidelig tætning og minimerer risikoen for lækager og partikelforurening.

EnviZion-ventilen forbedrer produktiviteten ved at sikre problemfri drift i længere tid, reducere driftsomkostningerne med mere end 90% i vedligeholdelsestid og øger pålideligheden for at beskytte produktets renhed.

Kontakt PG Flowteknik Scandinavia ApS for mere information. Vi kommer meget gerne ud og laver en demo. Det tager kun 3 minutter!

PG Flowteknik Scandinavia ApS
Metalgangen 13
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31469090
P nummer: 1014441022

Kontaktperson

OH

Send til en kollega

0.031