23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digital udvikling fylder hos ThermIT

Direktør Ivan Lindgren Hansen fortsætter også efter sin 70 års fødselsdag den digitale rejse

Hjørring-virksomheden ThermITs stifter, salgschef og direktør Ivan Lindgren Hansen fortsætter også efter sin 70 års fødselsdag den 17. januar 2014  med fuld fokus på digital udvikling.

Den smarte trådløse temperaturovervågning produceres i Hjørring og sælges i mange lande til restauranter, storkøkkener, plejehjem, sygehuse, butikker, laboratorier, apoteker og andre med temperaturfølsomme varer. 

- Jeg rejser meget rundt i mange lande for at fortælle om vores danskproduceret temperaturovervågning af blandt andet fødevarer, og vi arbejder tæt sammen med Danish Export Association.

- Vi har et fantastisk samarbejde med Danish Export Food Tech eksportnetværk, og det giver os rigtig mange muligheder og værdifuld information om, hvad der rør sig rundt om i verden inden for fødevareproduktion og branchen i det hele taget. Digitalisering er nøgleordet, siger ThermITs direktør Ivan Lindgren Hansen.

Den første komplette ThermIT-løsning bestod af et GSM Modem og Trådløse Sensorer. Det blev lanceret i juli 2009. Udviklingen af det trådløse system og den tilhørende web-portal begyndte to år tidligere.

Ivan Lindgren Hansen og den nu tidligere medejer Jørgen Jensen opfandt konceptet bag ThermIT på vej hjem fra et kundebesøg ved et stort olieselskab. De havde under besøget haft en samtale om, at mange tankstationer får bøder, da de ikke har tid og personale til at overvåge og dokumentere temperaturer butikkernes kølere og frysere med madvarer. 

I dag er sønnen Steffen Lindgren Hansen medejer af virksomheden, der holder til på Vandværksvej i Hjørring.

ThermITs stifter tænker meget bæredygtighed ind i virksomheden og er blandt andet en del af Hjørring Kommunes projekt ”Den Store Klimarejse”. 

- Vi vil gerne inspirere og motivere kunder, forhandlere og andre partnerskaber til at arbejde med at styrke det globale samarbejde for en bæredygtig udvikling, forklarer Ivan Lindgren Hansen.

Fødselsdagen markeres blandt andet fredag den 19. januar klokken 12-16 hos én af kunderne med digital temperaturovervågning, Teatercaféen Hos Uffe på Vendsyssel Teater i Hjørring.

ThermIT ApS
Vandværksvej 24
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31063914
P nummer: 1013788002

Kontaktperson

PWN
Palle W. Nielsen
pwn@thermit.dk

Send til en kollega

0.047