23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Derfor skal du vælge vandskæring

Vandskæring er til dig, der bearbejder metal, sten, glas, plast eller et helt andet materiale i din virksomhed.

Vil du bruge vandskæring i din produktion, skal du investere i en såkaldt waterjet.

Faktisk er vandskæring et godt bud på en bearbejdningsmetode til stort set alle materialer, hvis du vil have høj præcision og minimal efterbehandling.

Se alle CNC-maskiner og waterjets hos Gibotech her

Her er fem gode grunde til, at du skal investere i vandskæring og en waterjet til din produktion:

 1. Præcision
  Vi er nede og snakke tusinddele, når det kommer til waterjettens toleranceniveau, når den skærer i materiale. Det giver en yderst høj grad af præcision og mulighed for at lave komplekse detaljer og former – som er ens hver gang.

 2. Kompatibel med mange materialer
  Waterjetten kan bruges til en lang række forskellige materialer. Den kan skære i vanskeligt materiale som skum – der ellers har tendens til at blive skubbet/flyttet, hvis det bliver skåret eksempelvis med en sav – og varmepåvirkeligt materiale, der ellers er følsomt overfor den varme, andre bearbejdningsmetoder kan generere.

 3. Minimal efterbehandling
  Når waterjetten er færdig, er skærekanten på det bearbejdede materiale ofte så glat, at det kræver ingen eller minimal efterbehandling.

 4. Kan arbejde på alle akser
  En waterjet kan arbejde på både tre og fem akser. Det gør den yderst fleksibel og give mange (nye) muligheder til din produktion.

 5. Et godt arbejdsmiljø
  Waterjetten skærer ved hjælp af vand og et skæremiddel – oftest fint sand. Det gør, at der ikke udledes farlige dampe eller flyver små partikler rundt i luften, der ellers kan udgøre en sundhedsskadelig risiko for dine medarbejdere.

Skal du have en waterjet, eller vil du bare høre lidt nærmere om dine muligheder for automation i virksomheden? Så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047