23948sdkhjf
Del siden
Annonce

De bedste vintermåtter i byggebranchen

33 års samarbejde og konstant fokus på innovation har gjort Combitherms vintermåtter til den bedste løsning i byggebranchen.

Jakob Knudsen, salgschef hos HauCon, deler sin tilfredshed med Combitherms produkter og det tætte samarbejde igennem 33 år:

"Det er de bedste på markedet. Vintermåtterne er blevet videreudviklet gennem årene, og derfor har produktet i dag mange fordele, som vi ikke kan finde andre steder. De er bedre isoleret og selve isoleringen er fikseret til folien, så de både kan bruges vandret og lodret uden problemer,” siger Jakob Knudsen.

En anden vigtig grund til at samarbejdet har varet så længe, er den konstante innovation af produktet, især med fokus på miljø og bæredygtighed. Vintermåtterne består i dag af 78% genbrugsfibre og 30% genanvendt plast.

Hos Combitherm er vi stolte af det langvarige partnerskab med HauCon og siger mange tak for de rosende ord til Jakob Knudsen.

Læs mere om samarbejdet imellem Combitherm og HauCon og hvorfor netop vores vintermåtter bliver brugt igen og igen hver vinter

 

Combitherm A/S
Industrivej 6
8653 Them
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK87130428
P nummer: 1002764917

Kontaktperson

AP
Anja Povlsen
Marketing Manager
apo@combitherm.dk

Send til en kollega

0.032