23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Godt Nytår og Tak for et Fantastisk År!

Året 2023 har været en rejse fyldt med spændende projekter, vækst, innovation og frem for alt - godt samarbejde! Vi vil gerne takke alle for endnu et fremragende år og godt samarbejde.

Højdepunkterne hos Alux igennem året har været mange. Vi har blandt andet lanceret det første RC5-rullejalousi og RC5-sikringsmodul i Nordeuropa, som vi offentliggjorde på Danish Security Fair. Samtidig har vi gennemgået en proces, der har gjort mekanisk sikring mere overskuelig ved at opdele det i Safe Easy, Safe Standard og Safe Pro. Vi er blevet kåret som Årets Elevplads af HK, og vi har igen været med i projektet, der blev kåret som Årets Byggeri, denne gang for Shell Huset i København.

Vi er dybt taknemmelige for de forbindelser, der er blevet styrket, og de nye bekendtskaber, der er blevet dannet. I 2024 ser vi frem til endnu et spændende år med masser af interessante projekter og samarbejder. Sammen kan vi skabe endnu større resultater og bidrage til fælles udvikling.

Endnu engang tak til alle, der har været en del af vores rejse i 2023. Vi ønsker jer et forrygende nytår fyldt med succes, sundhed og lykke!

Lad os sammen gøre 2024 til et år, der overstiger alle forventninger!

Venlig hilsen, Alux

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576
P nummer: 1000961885

Send til en kollega

0.047