23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gibotech indgår samarbejde med HS Drive Tec

Har du brug for hurtig, kompetent og effektiv reparation af dine spindlere? Så kan du som kunde hos Gibotech nu få udført reparationer af HS Drive Tec.

Gibotech har indgået et samarbejde med HS Drive Tec, der udfører alle typer af reparationer på spindlere, motorer, borekasser og fræseaggregater fra alle mærker og modeller.

Med samarbejdet sørger Gibotech for, at du som kunde kan få repararet dine komponenter hurtigt og kompetent hos en virksomed, der har 15 års erfaring inden for området.

Derudover får du adgang til de fordele, som HS Drive Tec tilbyder. For eksempel deres såkaldte "spindelhotel", hvor du har mulighed for at få opbevaret dine spindlere, hvis du eksempelvis har købt ekstra ind som reservedele.

Læs mere om dine fordele på Gibotechs hjemmeside

HS Drive Tec sørger for opbevaring og for at teste spindlerne regelmæssigt, så de er fuktionsdygtige, når du skal bruge dem. Garantien begynder selvfølgelig først, når du har rug for spindlen og får den udleveret.

Hvis du vil benytte dig af muligheden for at få udført reparationer af HS Drive Tec eller bruge deres spindelhotel, skal du kontakte Gibotech. Herefter formidler vi kontakten.

Kontakt Allan Sloth, Head of Service, på mail ash@gibotech.dk eller telefon 2066 3517.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

ASH
Allan Sloth Hansen
Servicechef
+45 20663517 ash@gibotech.dk

Send til en kollega

0.046