23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ThermIT rækker ud over grænser

Globalt fremstød i tæt samarbejde med Danish Export Association åbner nye veje for dansk temperaturovervågning

Hjørring-virksomheden ThermIT intensiverer arbejdet med at skabe større kundegrundlag også på det globale marked for temperaturovervågning ved fødevarer og i medicinalindustrien.

- Vi arbejder meget med at skabe øget synlighed blandt andet på messer som den kommende fødevaremesse Food Expo i marts i MesseCenter Herning og på messer i udlandet i tæt samarbejde med Danish Export Association, forklarer Ivan Lindgren Hansen, direktør hos ThermIT på Vandværksvej.

Han og medejer i familievirksomheden, Steffen Lindgren Hansen, havde forleden besøg af Thomas Andersen, Head of Health Tech Danish Export, og Project Consulant Kristina Strunge Nygaard også fra organisationen dansk eksport.

- I et eksportnetværk får du gode råd, værktøjer og kontakter, der hurtigt ruster dig til at skabe vækst og sætte skub i din internationale forretning. I Health Tech-netværket møder man virksomheder, der leverer udstyr, services og rådgivning til den globale pharma-, medico- og hospitalsindustri, så derfor arbejder vi sammen med ThermiT, forklarer Thomas Andersen.

ThermIT var for nogle uger siden en del af fællesstanden i den danske pavillon på fagmessen LabDays Oslo 2023. Det var to intensive dage for alle, som arbejder med laboratorieteknik. Ivan Lindgren Hansen fik mange nye forbindelser på det norske marked sammen med blandt andre Andrej Bertosa fra ThermITs forhandler i Norge, Berg&Dahl.

- Hos os finder du et kommercielt fokus målrettet det globale marked, hvor medlemmerne også deler viden, erfaringer og kontakter i et fortroligt miljø, som udvider kundegrundlaget og gør vejen til nye markeder kortere. 

- Danmark er god til innovation og til at udvikle produkter, der er behov for i sundhedssektoren over hele verden, siger Thomas Andersen, Head of Health Tech i Danish Export Association, som til juni for første gang tager danske virksomheder med på messen Florida International Medical Expo.

ThermITs bæredygtige, trådløse temperaturovervågning letter manuelle kontrolmålinger og registreringer. Det smarte digitale system sikrer mod fejl og spild med en advarsel på telefon ved udsving i temperaturer for eksempel ved medicin og prøver til laboratorier.

Systemet anvendes af mange hospitaler, laboratorier, lægehuse, apoteker, forskere med flere i medicinalindustrien samt i øvrigt også i fødevareindustrien.

 

ThermIT ApS
Vandværksvej 24
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31063914
P nummer: 1013788002

Kontaktperson

PWN
Palle W. Nielsen
pwn@thermit.dk

Send til en kollega

0.042