23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alux opnår igen, igen højeste AAA kreditværdighed

AAA er den højeste kreditværdighed fra nordens mest veletablerede ratingsystem, og er et bevis på, at vi er en kreditværdig virksomhed, og dermed er en stabil samt troværdig samarbejdspartner.

Troværdighed er en grundlæggende værdi hos Alux, og det er med stolthed, at vi kan meddele at vi igen i 2023 opnår den højeste AAA-kreditvurdering. Den prestigefyldte AAA-kreditvurdering fra Nordens mest anerkendte ratingsystem, tildelt af Dun & Bradstreet, repræsenterer den højeste kreditværdighed og er anerkendt som en elitepræstation, kun opnået af 2% af danske virksomheder.


I en tid præget af usikkerhed, har Alux navigeret sikkert igennem, og dette understreges nu af den imponerende AAA-rating fra Dun & Bradstreet. Vores vedvarende engagement i at opretholde finansiel stabilitet har resulteret i denne betydningsfulde anerkendelse.


Dun & Bradstreets kreditvurderingsmodel bygger på en avanceret matematisk algoritme, der involverer over 2.400 beslutningsregler. Disse regler omfatter grunddata, ejerforhold, økonomiske parametre og betalingserfaringer, hvilket skaber et omfattende billede af virksomhedens pålidelighed og økonomiske sundhed. Dette bekræfter ikke kun tillid til vores virksomhed i 2023, men det cementerer også vores forpligtelse til pålidelig forretningspraksis og solid økonomisk forvaltning.

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576
P nummer: 1000961885

Send til en kollega

0.047