23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danish Export hjælper ThermIT

- Vi har et fantastisk samarbejde med Danish Export Food Tech eksportnetværk, og det giver os rigtig mange muligheder og værdifuld information om, hvad der rør sig rundt om i verden inden for fødevareproduktion og branchen i det hele taget, siger ThermITs direktør Ivan Lindgren Hansen

ThermIT fra Hjørring sælger meget danskproduceret temperaturovervågning af blandt andet fødevarer også til udlandet og arbejder tæt sammen med Danish Export Association.

- Vi har et fantastisk samarbejde med Danish Export Food Tech eksportnetværk, og det giver os rigtig mange muligheder og værdifuld information om, hvad der rør sig rundt om i verden inden for fødevareproduktion og branchen i det hele taget, siger ThermITs direktør Ivan Lindgren Hansen.

- Samtidig er der et fantastisk netværk, som vi nyder rigtigt godt af at samarbejde med. Vi er altid up to date med hvilke messer og markedsbesøg, vi kan deltage i også i udlandet. Flere gode ordrer er kommet i hus gennem dette rigtig gode samarbejde.  

- Det er en helt igennem fantastisk servicevirksomhed i topklasse for os medlemmer. Tak til Danish Export for at være der.

Sandra Ladefoged, Head of Food Tech, Danish Export Association, besøgte forleden ThermIT på Vandværksvej I Hjørring. 

- Jeg har løbende dialog med vores medlemmer både over telefonen og ved besøg. På den måde lærer jeg for eksempel ThermIT bedre at kende både med hensyn til deres behov, interesse, succes og ikke mindst udfordringer, siger Sandra Ladefoged.

Disse input bruger hun til at hjælpe ThermIT videre på eksportrejsen via sparring og aktiviteter i netværket.

- Herudover sætter vi også ThermIT sammen med relevant medlemmer, hvor de kan dele erfaringer og hjælpe hinanden videre.

Danish Export er kort fortalt et stærkt fællesskab med 700 danske eksportvirksomheder, der netværker og profilerer sig sammen internationalt

Som medlem får man et stort udvalg af kurser og efteruddannelser, der styrker virksomhedens eksport viden og muligheder for vækst.

- Vi er også en livline til alle eksportspørgsmål, så virksomhederne sparer tid og hurtigere kommer videre med vores Export Help Desk. Vi tilbyder også eksklusiv adgang til to årlige eksportkonferencer og netværksmøder med aktuel og brugbar viden og med god plads til vigtig networking, fortæller Sandra Ladefoged.

Danish Export tilbyder også en stor og aktuel samling af markedsviden og erfaringer om eksport i det hele taget. 

- I Danish Export - Food Tech er du en del af et fagligt og kompetent eksportnetværk af virksomheder, der leverer rådgivning, udstyr, teknologi og løsninger til fødevareprocesindustrien. Fokus er kommercielt, og medlemmerne deler succes-historier, erfaringer og viden om projekter, kunder og markeder.

I Food Tech netværket er der lige nu 51 medlemmer. De kendetegnes ved at leverer service, udstyr eller rådgivning ind til fødevareproces-industrien inden for forskellige områder. 

En del arbejder med produkter til flere områder og andre med produkter til en speciel målgruppe. For de flestes vedkommende leveres til de gængse segmenter som for eksempel mejeri, slagterier og kødbearbejdning, bryggerier og softdrink producenter, industri-bagerier og Confectionary Convenience, som er produkter specielt tiltrækkende for forbrugere med tidspres.

- Foruden netværksmøder laver Danish Export også danske fællesstande på messer rundt om i verden, hvor næste er Anuga FoodTec 2024 i Køln. Her har vi 16 danske virksomheder med os, siger Sandra Ladefoged.

ThermIT ApS
Vandværksvej 24
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31063914
P nummer: 1013788002

Kontaktperson

PWN
Palle W. Nielsen
pwn@thermit.dk

Send til en kollega

0.032