23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kompaktcylinder fra SMC skaber bæredygtige muligheder for maskinbyggere

SMC Danmark er stolte af at lancere den nye og forbedrede kompaktcylinder MGPK, som giver maskinbyggere en bæredygtig løsning med markedets laveste vægt blandt tilsvarende produkter. Denne opgradering giver mulighed for let og simpelt design til mindre maskiner, samtidig med at den bibeholder den samme imponerende belastningskapacitet som den tidligere MGPM-model.

Takket være optimerede styrestænger og glidelejer er cylinderen blevet reduceret i vægt og størrelse, samtidig med at ydeevnen er bevaret. Størrelsen er reduceret med op til 28% i forhold til forgængeren MGPM.

Typiske anvendelsesområder for MGPK er som stopcylinder eller ved skubbe- og løfteapplikationer, med fordel på bevægelige dele i maskiner, hvor komponenternes vægt og størrelse er vigtige faktorer, f.eks. som end-of-arm på en industrirobot. Styrestængernes specialtilpassede bøsninger med tætning sikrer smøring og smudsfri drift, hvilket giver cylinderen en lang levetid med problemfri drift.

MGPK giver en fleksibel løsning med syv forskellige størrelser fra 12 til 50 mm i diameter. Derudover er der fire monteringsmuligheder: Top, bund, T-slids bund og bagmontering. Der er også to muligheder for slangetilslutning (top og på siden). I overfladen er der integreret to riller til sensor (auto switches), så cylinderen nemt kan kontrolleres. Frontpladen fås i enten kulstofstål eller aluminium for yderligere vægtreduktion.


MGPK er markedets mindste, kontrollerede kompakte cylinder og materialereduktionen gør, at kunden kan reducere størrelsen på sin maskine og samtidig bidrage til bæredygtig håndtering af CO2.

For yderligere information:

For mere information om den nye MGPK-kompaktcylinder og andre produkter fra SMC Danmark, besøg venligst vores hjemmeside på smcdk.com


Eller kontakt SMC Danmark, som står klar til at hjælpe dig.

Tlf: 70252900

E-mail: salgsgruppen@smcdk.com

SMC Danmark A/S
Egeskovvej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20763582
P nummer: 1004596862

Kontaktperson

MM
Maibrit Müller
Digital marketingkoordinator
muller@smcdk.com

Send til en kollega

0.062