23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vellykket ombygning af Dagrofa Foodservice-butik i Aarhus

Den 23. november blev ombygningen af Cash & Carry-butikken i Aarhus, som Dagrofa Foodservice står bag, markeret med en stor genåbningsfest. Butikken er fødeleverandør til byens restauranter, caféer, pizzarier, forsamlingshuse og kiosker, og den har de seneste måneder gennemgået en større modernisering som en del af en ny national plan.

Den seneste tid har butikschef Kasper Skonning sammen med sit team knoklet for at modernisere Cash & Carry-butikken på Edwin Rahrs Vej 68 i Brabrand.

Dagrofa Foodservice, der på landsplan står bag 30 Cash & Carry-butikker, har nemlig iværksat en plan med titlen ’Fremtidens Cash & Carry’. Den indebærer bl.a., at butikkernes indretning opgraderes, så det bliver endnu nemmere og inspirerende for kunderne at handle med Dagrofa Foodservice.  

Butikken i Aarhus er den første, som Dagrofa Foodservice er begyndt at bygge om i tråd med ’Fremtidens Cash & Carry’. Det betyder i praksis, at butikken har fået udskiftet samtlige reolsystemer, flere af butikkens vigtige afdelinger er blevet samlet, kundenavigationen er blevet opgraderet, og butikken har generelt fået et mere grossistagtigt look efter udenlandsk inspiration. 

Niels Miles Frandsen, adm. direktør i Dagrofa Foodservice, fortæller: 

-  Vi står rigtig stærkt i markedet med vores 30 lokale Cash & Carry-butikker, der er fordelt over hele landet, og det er et koncept, som tiltaler mange ejere af lidt mindre spisesteder som f.eks. caféer, pizzeriaer og burgerbarer. Vores erfaring er, at vores kunder har enormt travlt i hverdagen med at drive deres virksomhed, og derfor skal det være enkelt, effektivt og inspirerende at handle hos os. Derfor har vi iværksat en ny plan for butikkerne, der bl.a. indebærer, at vi begynder at opgradere butikkernes fysiske indretning, så kunderne får en forbedret oplevelse. 

På imponerende vis er det lykkedes at give Aarhus-butikken et helt nyt og meget mere indbydende look uden at holde en eneste lukkedag i processen.

Den 23. november var det blevet tid til ’genåbning’ af butikken, og det gik ikke stille for sig. Den røde løber var rullet ud for morgenstunden, og de flere hundrede lokale kunder blev budt på morgenmad, frokost fra foodtrucks, alskens lækre drikkevarer og ikke mindst nogle rigtig skarpe tilbud. 

Den lokale butikschef Kasper Skonning sætter disse ord på arrangementet:

-    Jeg er simpelthen så glad og stolt over, at vi torsdag for alvor kunne vise den ’nye’ butik frem til vores mange kunder. Det har været en meget vellykket ombygningsproces, og i løbet af dagen var der en stor gennemstrømning af besøgende, og vi fik rigtig mange positive tilbagemeldinger på butikkens nye indretning. Undervejs har det været hårdt at bygge om uden at holde en eneste lukkedag, men det har været det hele værd, når man lytter til kundernes feedback.

Alle erhvervsdrivende/selvstændige med et CVR-nummer kan handle hos vores Cash & Carry-butikker. Den næste Cash & Carry-butik, som Dagrofa Foodservice bygger om, er beliggende i Slagelse.  

Vil du modtage inspiration til dit professionelle køkken? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende e-mails/SMS med inspiration, opskrifter, fagviden samt aktuelle tilbud, kampagner, invitationer til events og konkurrencer for madprofessionelle. 

Fakta om Dagrofa Foodservice:

·  Dagrofa Foodservice er en ledende totalleverandør til foodservicesektoren i Danmark og en del af Dagrofa-koncernen.

·  Vi er markedsleder inden for kantiner og hoteller, og vi leverer til mange forskellige kundesegmenter – fra den lokale café til Michelin-restauranter.

·  Vi har 30 Cash&Carry-butikker over hele landet og specialistselskaberne Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus. 

·  Cash&Carry-butikken i Aarhus har adresse på Edwin Rahrs Vej 68, 8220 Brabrand.

·  Læs mere på www.dgfs.dk

Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj
Ishøj Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27626904
P nummer: 1010432762

Kontaktperson

LHBF
Lars Hall Bæk Farsøe
lar@dgfs.dk

Send til en kollega

0.031