23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt modul-boost til botilbud i Brøndby

Hyggelige boliger, kontorer og mødefaciliteter. I botilbuddet Enghusene bliver Expandia-moduler brugt til det hele.

Midlertidige moduler er både en nem, hurtig og økonomisk løsning, når man mangler plads her og nu. Det ved de i Brøndby Kommune, hvor botilbuddet Enghusene nu har fået opstillet tre forskellige modulbyggerier fra Expandia.

Vokseværk på kontoret

De første Expandia-moduler kom på plads i 2019, hvor Enghusene fik et kombineret kontor- og boligbyggeri, der hver dag bliver brugt af 24 medarbejdere, 2 teamledere og 4 borgere med autisme.

Senere opstillede Expandia to boligmoduler mere, og nyeste skud på modulstammen er 86 kvadratmeter kontormoduler, hvor botilbuddets medarbejdere har god plads til planlægning og møder på kryds og tværs.

– Vi var simpelthen ved at vokse ud af vores lokaler, og vores køkken blev brugt som møderum af os alle. Så vi fik etableret en stor mødepavillon, som var hurtig at stille op og fungerer rigtig godt til vores behov, siger Michelle Sandholm, teamleder for Enghusene og Lundedammen i Brøndby Kommune.

LÆS OGSÅ: EN GOD IDÉ ER BLEVET TIL 22.000 MODULER

Skab plads til jer selv

Modulerne fra Expandia har en standardstørrelse, men man har helt frie rammer til at kombinere lokalerne og vælge, hvordan rummene skal inddeles. Udover et stort fælles mødelokale er Enghusenes nye moduler indrettet med et lille kontor, depotrum og to toiletter.

– Vi har haft mulighed for at designe rummene, som vi gerne ville have dem. Så der er stor fleksibilitet i indretningen, og det er også rart, at vi altid kan ringe til Expandia, hvis noget går i stykker og skal fikses, forklarer Michelle Sandholm.

LÆS OGSÅ: MASKINRUMMET PÅ PLADS TIL NY BYDEL PÅ AMAGER

Stik afsted!

Midlertidige lokaler skal være tilpasset til brugerne og ikke omvendt. Også når det kommer til modulernes egenskaber og udstyr, som skal være med til at få hverdagen til at glide.

– Det har været nemt at etablere en masse stik, internet og sådan nogle ting. Vi er en digital kommune med mange dokumentationskrav, så vi er dybt afhængige af, at teknikken bare fungerer. Og vi har flere stik, end vi overhovedet kan bruge, siger Michelle Sandholm og griner.

– Og så er vi også glade for LED-lamperne, som kan lyse både opad og nedad. Det er især en fordel i forhold til vores beboere, som kan være lysfølsomme på forskellige tidspunkter af døgnet, fortsætter hun.

I dag har Enghusene 547 m2 midlertidige moduler fra Expandia.

Læs mere om kontormodulerne fra Expandia her – eller kontakt salgskonsulent Niklas Fernandes på  20 68 06 05 / niklas.fernandes@expandia.dk. 

LÆS OGSÅ: MODULBYGGERI PÅ DTU NÅR NYE HØJDER

Expandia Moduler A/S
Munkegårdsvej 32
3490 Kvistgård
Helsingør Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35636153
P nummer: 1019033763

Kontaktperson

NF
Niklas Fernandes
Salgskonsulent
+45 20680605 niklas.fernandes@expandia.dk

Send til en kollega

0.047