23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tag med på studietur til fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter

På Nohrcons studietur til fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter tager vi dig med ud til tre nye, spændende idrætsbyggerier, hvor de ansvarlige arkitekter og ledere på stedet viser rundt og fortæller om faciliteterne, så du kan få ny inspiration til dine egne projekter.

Nohrcons studietur til Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2024 afholdes d. 20. marts 2024, hvor vi besøger følgende frontløbere på området for idrætsbyggeri:

 

Holbæk Sportsby - Årets idrætsbyggeri 2020

Holbæk Sportsby lever op til sit navn og er anlagt som en by med gader, huse og pladser. Projektet har haft et budget på ca. 363 mio. kr.

Rundvisning ved Thomas Kullegaard, arkitekt og ekstern senior konsulent, Kullegaard og Bente Maria Kløvgaard, kommunikations- og marketingchef, Holbæk Sportsby

 

Frederikssund svømmehal

Som det indledende projekt i Frederikssund Idrætsby tårner svømmehallen sig frem. Bygningen strækker sig over omkring 3.500 bemærkelsesværdige kvadratmeter.

Rundvisning ved Niels Haugård, indehaver og arkitekt MAA, GPP Arkitekter og Jonas Seidler Hviid, leder for center for kultur, fritid og ungeliv idrætsanlæg, Frederikssund Kommune

 

Gymnastikkens hus og Holmegårdshallen – Nivå gymnastikforening

I Fredensborg Kommune er en ny topmoderne gymnastikhal blevet etableret og den gamle Holmegårdshal er blevet renoveret i forbindelse med helhedsplanen for Kokkedal Skole.

Rundvisning ved Peter J. Jørgensen, arkitekt, partner og DGNB-konsulent, Dall & Lindhardsen, Svend Roald Jensen, projektleder, Fredensborg Kommune og Anders Prendergast, formand for gymnastikforeningen

 

Se hele programmet m.m. her:

Fremtidens idrætshaller og sportsfaciliteter 2024

 

PS: Du kan også stadig nå med på vores Studietur til nye og ombyggede plejeboliger 2023 d. 7. november i København.

 

Se alle Nohrcons arrangementer inden for Byggeri og Udbud:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.062