23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ThermIT på FoodFokus 2023

ThermIT, der i Hjørring producerer og leverer digital, trådløs temperaturovervågning til medicinalindustrien og fødevarebranchen, deltog søndag i FoodFokus 2023 på TechCollege i Aalborg.

ThermIT, der i Hjørring producerer og leverer digital, trådløs temperaturovervågning til medicinalindustrien og fødevarebranchen i mange lande, deltog søndag i FoodFokus 2023 på TechCollege i Aalborg. 

- Det var en rigtig god oplevelse, hvor vi kunne møde samarbejdspartnere og beundre de dygtige elever på fagskolen konkurrere i alt indenfor gastronomi, og vi forstår jo godt, at dansk gastronomi er i verdensklasse. Der er mange dygtige undervisere og derfor også dygtige elever på landets gode erhvervsskoler som for eksempel TechCollege, siger ThermITs direktør Ivan Lindgren Hansen.

Han var selv på virksomhedens stand, hvor mange kiggede forbi for at høre mere om den smarte bæredygtige temperaturovervågning, som blandt meget andet sikrer dokumentation overfor myndighederne og sender advarsel, hvis der bliver for varmt ved for eksempel fødevarer.  

ThermIT har et stort netværk, også i fødevarebranchen, og et godt samarbejde med blandt andre kokkeforeningen, som i sin tid etablerede de danske gastronomiske landshold. Danske gastronomer høster verden rundt store roser og henter mange fornemme priser og medaljer hjem til Danmark - i skarp konkurrence med mange lande.

ThermIT ApS
Vandværksvej 24
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31063914
P nummer: 1013788002

Kontaktperson

PWN
Palle W. Nielsen
pwn@thermit.dk

Send til en kollega

0.032