23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Regionshospital Nordjylland: Det skal være nemt og trygt at dele oplevelser fra hverdagen

På Regionshospital Nordjylland har alle hospitalets afsnit adgang til at bruge TeamEffects “Min Arbejdsdag” til at monitorere den daglige trivsel. Det giver medarbejderne en bedre forståelse for, hvordan travlhed i praksis påvirker deres personlige trivsel.

Travlhed er et vilkår på alle landets hospitaler, og derfor fylder snakken om netop travlhed rigtig meget på hospitalsgangene. Travlhed er ikke nødvendigvis en dårlig ting, hvis vi lykkedes med tingene. Men det kan være svært at måle, hvordan travlhed påvirker os i hverdagen. På Regionshospital Nordjylland har alle hospitalets afsnit adgang til at bruge TeamEffects “Min Arbejdsdag” til at monitorere den daglige trivsel. I Min Arbejdsdag bedømmer medarbejdere deres arbejdsdag på en fem-skala med mulighed for at tilføje kommentar til dagen. Deres nærmeste leder får adgang til bedømmelserne. Den daglige indsigt gør det nemmere for lederen at være på forkant med trivslen i en hektisk hverdag, og medarbejdernes oplevelser giver tidstro data, som styrker datagrundlaget for det forebyggende arbejdsmiljøarbejde.

Ledende oversygeplejerske Morith Grøne (Mave- og tarmkirurgisk afsnit) og ledende lægesekretær Anvør Schneider-Abrahamsen (Medicinsk Afdeling) bruger begge Min Arbejdsdag på deres respektive afsnit. Medarbejderne deler oplevelser i værktøjet, og den viden kan bruges til at forebygge uhensigtsmæssige arbejdsgange, som påvirker trivslen negativt. Morith giver følgende konkrete eksempel:

“Fordi der er så travlt på hospitalet, er det blevet pålagt, at vi også skal have medicinske patienter på vores afsnit. Det betyder blandt andet, at der er fire speciallæger, som skal gå stuegang med kun én sygeplejerske. Der er rigtig mange af mine medarbejdere, som har følt sig stressede af dette og delt det med mig i Min Arbejdsdag. I AMiR gruppen kom vi på baggrund af dette med en løsning, hvor den samme sygeplejerske kun skulle følge et speciale, og det har givet en helt anden ro.”.

Læs om erfaringerne med Min Arbejdsdag på Regionshospital Nordjylland i artiklen "Travlhed på hospitalsgangene: Det skal være nemt og trygt at dele oplevelser fra hverdagen"

TeamEffect
C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36441232

Kontaktperson

JMJ
Jeppe Mosborg Jørgensen
Kommunikationskonsulent
+45 71 74 71 48 jm@teameffect.io

Send til en kollega

0.079