23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny udstilling af exoskeletter på Center for Velfærdsteknologi

Udstillingen sætter fokus på, om der er andre arbejdspladser, hvor exoskeletter kan finde indpas end i industrien, hvor exoskeletter er mest kendt.

Center for Velfærdsteknologi er vi altid på udkig efter nye teknologier, som kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet. Igennem de seneste år har exoskeletter vist sit værd i industrien. Centret vil med den nye udstilling inspirerer andre sektorer såsom pleje- og omsorgssektoren, til at se på om exoskeletter kunne være relevante til nogle opgaver her. Det kunne være i forbindelse med rengøring, håndtering af vasketøj og sengetøjsskift eller når der skal anrettes mad.

 

Men hvad er et exoskelet, tænker du nok? Kort fortalt er et exoskelet et ”skelet” du tager på udenpå kroppen. Exoskelettet er lavet sådan, at det oplagrer energi, så en medarbejder ikke udelukkende skal bruge egne kræfter ved fysisk hårde opgaver. Fx i de situationer, hvor en medarbejder løfter en tung kasse eller en rengøringsmedarbejder skal vaske et stort gulvareal. Exoskeletter kan på den måde være med til at reducere belastninger på kroppen. 

 

Du kan prøve et exoskelet i september, oktober og november måned i år - så kom endelig forbi Center for Velfærdsteknologi og prøv!


Vi glæder os til at se jer!  

Center For Velfærdsteknologi
Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35433589
P nummer: 1020020241

Kontaktperson

JMG
Jakob Mulbjerg Gravers
Informationsmedarbejder
+45 25202884 jgra-aeh@aalborg.dk

Send til en kollega

0.063