23948sdkhjf
Del siden
Annonce

WEBINAR: Genvej til psykologisk tryghed i ældreområdet

TeamEffect afholder den 24. oktober et webinar omkring psykologisk tryghed i ældreområdet. Webinaret henvender sig til dig, der ønsker at blive klogere på psykologisk tryghed i praksis, og ønsker at få nogle konkrete tips til, hvordan man skaber mere psykologisk tryghed i hverdagen.

Hvis vi som medarbejdere og ledere skal blive bedre til at sige vores mening, søge feedback og komme med konstruktiv kritik på arbejdspladsen, så kræver det en høj grad af psykologisk tryghed. Men hvordan får man i praksis en stor medarbejdergruppe til at engagere sig mere? Og kan man gøre det på en måde, hvor organisationen får nogle simple værktøjer, som rent faktisk støtter både medarbejdere og ledere i processen?

Peter Christensen fra TeamEffect vil på dette webinar gøre dig klogere på, hvordan du kan arbejde med psykologisk tryghed, hvis du arbejder inden for ældreområdet. 

Praktiske oplysninger om arrangementet:

  • Dato: 24. oktober 2023
  • Tidspunkt: 14:00-15:00
  • Målgruppe: Ledere og medarbejdere i ældreområdet.
  • Pris: Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her.

Om TeamEffect: TeamEffect hjælper til dagligt flere end 800 ledere med at skabe mere psykologisk tryghed i hverdagen. TeamEffect udvikler arbjedsmiljøløsninger, som virker i hverdagen. Løsninger der bruges i 33 kommuner og regioner.

TeamEffect
C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36441232

Kontaktperson

JMJ
Jeppe Mosborg Jørgensen
Kommunikationskonsulent
+45 71 74 71 48 jm@teameffect.io

Send til en kollega

0.063