23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvad kan vi lære af Norge om implementering af velfærdsteknologi i kommunerne?

Norge har markeret sig som en pioner inden for velfærdsteknologi og digital hjemmeopfølgning. Hvad kan vi lære af dem? Keynotespeaker Kristin Standal fra Kommunesektorens Organisasjon, vil på Velfærdsteknologi anno 2023 gøre os klogere.

Kristin Standal er projektleder og specialist inden for velfærdsteknologi og digital hjemmeovervågning i den norske organisation Kommunesektorens Organisasjon. Hun gæster dette års velfærdsteknologikonference og deler sin erfaring fra det Nationale Velfærdsteknologiprogram, hvor norske kommuner har samarbejdet om at udvikle metoder og værktøjer til implementering af velfærdsteknologi. Hvilke effektive tiltag er blevet taget, hvilke gevinster er opnået, og hvad står tilbage at gøre?

Nordmændene har fat i noget rigtigt
I de senere år har Norge markeret sig som en pioner inden for velfærdsteknologi og digital hjemmeopfølgning. Det Nationale Velfærdsteknologiprogram har samlet mere end 300 norske kommuner i et samarbejde om at udvikle metoder og værktøjer til implementering af velfærdsteknologi. Dette initiativ har været et afgørende skridt mod at udnytte teknologiske fremskridt til fordel for velfærden for landets borgere.

Det norske eksempel viser, hvordan en samlet indsats fra kommuner og eksperter kan bane vejen for en mere effektiv og moderne tilgang til velfærdstjenester. Kristin Standal deler nu sin omfattende erfaring i ledelsen af det Nationale Velfærdsteknologiprogram med deltagerne på Velfærdsteknologi anno 2023.

Kristin Standal og det arbejde hun er del af, er en inspirerende påmindelse om, hvordan teknologi kan forvandle velfærdslandskabet, og hvordan Norge synes at have formået at knække implementeringskoden på dette område.

Meld dig til Velfærdsteknologi anno 2023, den 10. oktober i Odense Congress Center, og hør Kristin Standals højaktuelle oplæg - samt mange andre.

Se programmet og tilmeld dig her

Konferencen bliver til i et samarbejde mellem Danish.Care, CareNet og Teknologisk Institut.

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Ditte Rønne Thygesen
Kommunikationskonsulent
+45 61680487 drt@danish.care

Send til en kollega

0.078