23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nobel 8905 - en alsidig spisebords- og stabelstol med diskret tilbehør, som gør hverdagen lettere

Som noget nyt har Farstrup Furniture udviklet et diskret integreret hjul, der gør Nobel 8905 stolen mere mobil og flytbar - og dermed letter plejepersonalets arbejde, så de undgår tunge løft. Ligeledes gør hjulene det nemmere for brugerne, når de skal rykke sig ind og ud fra bordet. Nobel 8905 tilbyder samtidig siddekomfort i særklasse uden at gå på kompromis med det stilfulde og enkle design.

Udløber
1. marts 2024

Nobel 8905 er en alsidig og elegant klassiker, der passer ind i enhver indretning, hvor der er plads til kvalitet og god komfort.

Stolen er stabelbar og derfor fleksibel – hvilket egner sig godt i flere indretninger, herunder konference- / mødelokaler, opholdsområder på plejecentre og i sundhedssektoren generelt.

Stolen indbyder til en hjemlig og varm stemning, og tilbyder både beboere og personale siddekomfort i særklasse. Muligheden for de diskrete integrerede hjul giver plejepersonale og beboere en lettere hverdag, samtidig med at de får en stol i et let og klassisk udtryk.  

Nobel-serien fra Farstrup Furniture indeholder også hvile- og gyngestole, samt en sofa-serie, så der kan skabes sammenhæng i indretningen.

I Nobel-serien er der kælet for detaljerne – dansk kvalitet og design i højsæde.

Se Nobel 8900 hvilestolen HER

Se Nobel sofaserien HER

Se stolen som en del af indretningen hos Haderslev Friplejehjem HER

Se Nobel 8905 stabelstolen her: HER

 

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37217514
P nummer: 1001753158

Kontaktperson

STC
Sille Thyregod Christensen
Sales- and Marketing Coordinator
stc@farstrup.dk

Send til en kollega

0.047