23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gibotech forhandler nu waterjets

Gibotech har nu en ny type CNC-maskine, som vi kan tilbyde dig, der bearbejder metal i din produktion: en waterjet.

En waterjet kommer virkelig til sin ret, når du skal bearbejde materiale, der er påvirkelig over for de høje temperaturer, som andre bearbejdningsmetoder kan generere. Men en waterjet arbejder – som navnet også antyder – med vand og et fint slibemiddel. Dermed både skærer og afkøler waterjetten materialet på én og samme tid.

Den bearbejdningsmetode gør, at du kan lave komplekse detaljer og former med en høj grad af præcision selv på skrøbeligt materiale. Og selvfølgelig uden at gå på kompromis med den hurtige bearbejdningsproces og den høje kvalitet på slutproduktet.

Der findes forskellige typer af waterjets, som alle har deres unikke fordele og produktionslinjer, de vil passe bedst til.

Se alle waterjets og CNC-maskiner hos Gibotech her.

Er du interesseret i at høre mere om waterjets, og hvilke muligheder der er for din produktion, så kontakt Henrik G. Thomsen - Product Manager, CNC - på mail hgt@gibotech.dk eller telefon 2066 3518 og få en uforpligtende snak.

Vil du være opdateret på det nyeste inden for CNC-maskiner og andre automationsløsninger til industrien? Så skal du tilmelde dig Gibotechs nyhedsbrev her.

Husk også at følge os på Facebook og LinkedIn.

 

GIBOTECH A/S
Datavej 15
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70760312
P nummer: 1002328137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047