23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den simple genvej til psykologisk tryghed i hjemmeplejen

Hvordan lykkedes man som travl hjemmeplejeleder med at være tæt på sin 50 mands store medarbejdergruppe, som både arbejder dag og nat? Det gør man ved at have medarbejdere, som tager ansvar for deres arbejde og deler oplevelser fra hverdagen. Det har man fundet en simpel genvej til i Hobro Syd Hjemmepleje.

Hobro Syd Hjemmepleje har i over seks måneder anvendt TeamEffects værktøj "Min Arbejsdag", hvor medarbejdere på daglig basis vurderer deres arbejdsdag.

Efter seks måneder med Min Arbejdsdag har man evalueret på brugen af "Min Arbejdsdag", og resultaterne viser tydeligt, at  medarbejderne oplever at blive mere hørt i hverdagen. De deler mere fra deres arbejdsdag, fordi de oplever, at deres leder er mere synlig og opsøgende gennem brugen af Min Arbejdsdag. Min Arbejdsdag er derfor en genvej til at skabe en kultur i hjemmeplejen, hvor der er høj grad af psykologisk tryghed.

Tre vigtigste resultater fra evalueringen:

  • 71% af medarbejderne oplever, at deres leder Michelle er blevet mere synlig og opsøgende som leder som følge af brugen af TeamEffects Min Arbejdsdag.
  • Hele 42 % af medarbejderne oplever, at Min Arbejdsdag i høj grad hjælper dem med at få afsluttet deres arbejdsdag på en bedre måde.
  • Største udfordring identificeret af medarbejderne er at huske at få det gjort hver dag. 

Læs hele artiklen "Daglig feedback er afgørende for at kunne udvikle og fastholde dine medarbejdere" om erfaringerne fra Hobro Syd Hjemmepleje.

TeamEffect
C. A. Olesens Gade 4
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36441232

Kontaktperson

JMJ
Jeppe Mosborg Jørgensen
Kommunikationskonsulent
+45 71 74 71 48 jm@teameffect.io

Send til en kollega

0.049