23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velfærdsteknologi anno 2023: Konferencen, der sætter fokus på sundheds- og velfærdsteknologi

Odense Congress Center (OCC) vil den 10. oktober 2023 danne rammen om årets nationale konference om velfærdsteknologi. Arrangeret af CareNet i samarbejde med Danish.Care og Teknologisk Institut, byder konferencen på en inspirerende dag med fokus på sundheds- og velfærdsteknologiens nyeste trends og innovative løsninger.

Årets konference sætter fokus på sundheds- og velfærdsteknologi, der kan gøre en forskel i et sundhedsvæsen præget af store udfordringer. Den hurtige teknologiske udvikling har åbnet op for en verden af muligheder, der kan revolutionere sundhedssektoren og forbedre livskvaliteten for både borgere og sundhedspersonale. Og det gælder både ny teknologi og allerede eksisterende opfindelser. Sidste år gæstede 300 personer konferencen og vi forventer en lige så stor tilslutning i år.

Bliv klogere på både best practice og nye tendenser
Deltager du på konferencen, kan du både lytte til inspirerende oplæg om best practice, nye tendenser og redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer og du kan opleve state-of-the-art inden for sundheds- og velfærdsteknologi samt hjælpemidler. På samme dag får du muligheden for 1:1 at opleve sundheds- og velfærdsteknologier, og de virksomheder der udbyder dem, på konferencens udstilling.

Hør inspirerende oplæg inden for tre spor
Konferencen vil blive afholdt i tre spor, der udforsker danske caretech-løsninger og deres betydning for både borgernær og accelereret sundhedsinnovation på internationalt plan:

SPOR 1: Implementering - fra test til idriftsættelse i kommuner og regioner - i både en dansk, nordisk og international kontekst.

SPOR 2: Sundhedsteknologi - når teknologien løser sundhedsproblemer og forbedrer livskvalitet.

SPOR 3: New CareTech - et kig i teknologiens krystalkugle om morgendagens beyond state-of-the-art-løsninger.

Book din early bird-billet inden 10. august
Book din billet og læs mere på konferencens hjemmeside: www.teknologisk.dk/vt23
- Der er early bird-rabat på billetten indtil 10. august!

 

Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd
Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28693222

Kontaktperson

Ditte Rønne Thygesen
Kommunikationskonsulent
+45 61680487 drt@danish.care

Send til en kollega

0.046