23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Munin "Dignity in Design"

Den særlige sansestimulerende stol Munin fra Farstrup Furniture A/S, der skaber ro for demensramte, har været på en fantastisk rejse til Brain Health event på Gibson Island d. 10 juni.

Udløber
31. december 2023

Lisa Spikell founder af "Cure the Cloud" of Alzheimer's, hvis formål er at skabe bedre forhold for demensramte i USA, besøgte i foråret Farstrup Furniture A/S.

Lisa har kigget mod Danmark, fordi vi i DK er kendt for en velfungerende plejesektor og æstetisk møbeldesign, som rummer funktioner og gør en forskel for demensramte.

Derfor ønskede hun netop at få Farstrups sansestimulerende gyngestol Munin med til et stort Brain Health event på Gibson Island.

Den fantastiske Munin er skabt til at gøre en forskel. For mennesker, der har brug for ro og eventuelt lider af kognitive vanskeligheder, kan Munin være en kæmpe hjælp.

Munins vuggende bevægelser aktiverer de naturlige afspændingsprocesser i kroppen og man får derfor en rolig fornemmelse i krop og sind. Munin kan gøre en forskel for alle mennesker, der har brug for at slappe af – men har en særlig positiv indvirkning på mennesker med demens.

Vinderen af ”Årets Designer” fra Design Awards 2022, Lise Vester, har i samarbejde med Farstrup designet Munin-stolen. Lise havde for øje at skabe en funktionel stol, der æstetisk distancerer sig fra traditionelle institutionsmøbler.

Til Brain Health eventet fik førende eksperter indenfor området mulighed for at opleve Munin og mærke effekten af de vuggende bevægelser.

Blandt gæsterne var:

  • Dr. Amanda Smith, University of South Florida Health Byrd Institute, Alzheimer’s Institute 
  • Dr. Milap A. Nowrangi, Johns Hopkins, Professor of Psychiatry and Behaviorial Sciences
  • Lauren Miller Rogen og Seth Rogen, som med deres nonprofit organisation HFT også kæmper for at mennesker med Alzheimers får bedre forhold i USA. 

Lisa Spikell udtalte efter eventet:

"Everyone loved Munin!!! Guests that had a personal experience affected by "dementia" were blown away by it "Dignity in Design".

Se video fra eventet HER 

En særlig stor tak til Lisa Spikell og alle deltagerne for at belyse et så vigtigt emne - og for at give Munins innovative møbeldesign en muligheden for at skabe ro for mennesker med Alzheimers i USA. 

Vi håber, at Munins amerikanske eventyr fortsætter. 

Se Munin HER 

Farstrup Furniture A/S
Farstrupvej 21
5471 Søndersø
Nordfyns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37217514
P nummer: 1001753158

Kontaktperson

STC
Sille Thyregod Christensen
Sales- and Marketing Coordinator
stc@farstrup.dk

Send til en kollega

0.047